ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «ντου» στον Ράντονιτς φανερώνει και το τέλος του

Όσα έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα με τον Άρη ουσιαστικά υποδηλώνουν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν. Τι λέει το μέλλον;
Το «ντου» στον Ράντονιτς φανερώνει και το τέλος του

Εδώ και καιρό ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετράει μέρες στον Παναθηναϊκό και τα τελευταία γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι αποτελεί «ξένο σώμα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας (LIVE SPORTS), ο Ράντονιτς έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι μετά τον αγώνα με τον Άρη, έξω από το ΟΑΚΑ, του ζήτησαν να αποχωρήσει! Ο Μαυροβούνιος κόουτς έχει συμβόλαιο, βέβαια (κι όπως φαίνεται επάνω σε αυτό «κάθεται») όμως παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να αντέξει σε αυτή την τοξική κατάσταση.

Ακόμα κι αν έχει συμβόλαιο θα είναι μάλλον δύσκολο να ανεχτεί για πολύ καιρό ακόμα αυτή τη σε βάρος του κατάσταση. Δεν είναι κι εύκολο να μπαίνεις στο γήπεδο και να αποδοκιμάζεσαι! Πόσο θα το αντέξεις;

Όπως έχει υπογραμμίσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα το Sportime ο Ράντονιτς δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό.  Αυτό φάνηκε και πριν τη «διαβολοβδομάδα» με την Φενέρμπαχτσε και την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ η «επίσκεψη» των οπαδών έγινε μετά από δύο σερί νίκες (με την Μακάμπι και τον Άρη).

Ξεκάθαρα ο Μαυροβούνιος αποτελεί ξένο σώμα αφού δεν υπάρχει σημείο επαφής τόσο με τον Οργανισμό όσο και με τους παίκτες. Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε κάποια τοποθέτηση μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι δεν καλύπτει πουθενά τον προπονητή της ομάδας. Πολύ δε περισσότερο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ με την όλη στάση της.

Επίσης το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες για επαφές του Παναθηναϊκού με προπονητές, πιθανούς διαδόχους του Ράντονιτς όλο και φουντώνουν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα πονταρίσματα των στοιχηματικών εταιρειών, αλλά σε κανονικό ρεπορτάζ. Τίποτα, όμως, δε μπορεί να γίνει πριν αποχωρήσει ο Ράντονιτς από τον πάγκο.

Η περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου δε μπορεί να προχωρήσει ενώ εκείνη του Βέλιμιρ Περάσοβιτς (είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι) είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μόνο που ο Κροάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνικς Καζάν η οποία μετά την ιστορία με τον Δημήτρη Πρίφτη (που είχε αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό) δε δείχνει ιδιαίτερη προθυμία να διευκολύνει την κατάσταση.

Ελεύθερος είναι και ο Μάρτιν Σίλερ μόνο που τα πρόσφατα διαπιστευτήρια του δεν είναι καλά (έφυγε μετά από 0-4 στην Σαραγόσα τον Οκτώβριο) ενώ ο Πέδρο Μαρτίνεθ (νυν κόουτς της Μανρέσα) πάντα είναι διαθέσιμος για ομάδες της Euroleague. Βεβαίως αν ρωτήσει κάποιος τους φίλους του Παναθηναϊκού, τότε σίγουρα θα πουν με μια φωνή τον Πάμπλο Λάσο αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει κάποιο σημείο επαφής, εκτός του συμβολαίου του βέβαια, με τον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «ντου» στον Ράντονιτς φανερώνει και το τέλος του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.