MEDIA

Survivor All Star: Αυτή το φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση;

Ποιος παίκτης είναι ισχυρό φαβορί για να βγει υποψήφια προς αποχώρηση στην μπλε ομάδα;
Survivor All Star: Αυτή το φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση;

Survivor All Star: Απόψε στο Survivor θα βγει ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση. Έως τώρα έχουμε τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, αλλά ο τέταρτος παίκτης θα έρθει από την αντίπαλη. Ποιος είναι φαβορί για να βγει στον τάκο στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Το Survivor spoiler για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει επιβεβαιώθηκε το πρωί. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι δεν θα χρειαστεί να βγάλουν άλλον παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ως τώρα έχουμε:

  • Κώστας Παπαδόπουλος
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη
  • Σπύρος Μαρτίκας

Survivor All Star:  Ποιος θα είναι ο 4ος στην παρέα;

Οι μπλε δεν έχουν εύκολη επιλογή να κάνουν. Αυτή αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Επομένως τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι περισσότεροι μπλε παίκτες φέρνουν νίκες. Συνεπώς, τι κάνουμε;

Οι Μαχητές είναι σε δύσκολη θέση. Χαμηλή απόδοση στο να φέρνουν πόντους είναι οι Βασάλος και Αναγνωστόπουλος. Αλλά ειδικά ο μισθοφόρος με τα tips που δίνει στα ματς, μοιάζει δύσκολο να βγει ξανά στον τάκο.

Χλωμό και ο Βασάλος, αν και δεν τον αποκλείω. Ο Ασημακόπουλος ανέβηκε, άρα δεν τον βλέπω.

Αν δεν είναι ο Βασάλος, ισχυρό φαβορί είναι ο Καρολίνα. Αυτή, η Καρολίνα Καλύβα μοιάζει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει στον τάκο.

Τι συζητάμε όμως για άνδρες, αφού το κανάλι του Φαλήτου το έκαναν… ξεκάθαρο. Υποψήφια!

Διαβάστε επίσης

Survivor Twitter: Ηλίας και… Ηλιας έκαναν άπαντες να παραμιλούν!

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα;

Τι θα γίνει με Χάμες Φορτούνη στον Ολυμπιακό;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: Αυτή το φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!