MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μεγάλη ανατροπή στη σειρά Μαύρο Ρόδο σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Διακοσάββα.
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Το Μαύρο Ρόδο μας επιφυλάσσει μια αποκάλυψη που θα σοκάρει στα επόμενα επεισόδια καθώς επιτέλους μαθαίνουμε τον δολοφόνο του Διακοσάββα. Η ανατροπή θα σοκάρει καθώς ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που περιμένουν οι τηλεθεατές. Η σειρά του Mega η οποία σαρώνει την τηλεθέαση φαίνεται πως έχει πολλές εκπλήξεις ακόμη.

Στο Sportime σας έχουμε εξασφαλίσει το «Μαύρο Ρόδο spoiler» στο οποίο μαθαίνουμε όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε τη νύχτα του φόνου του Διακοσάββα.

Στη συνέχεια βλέπουμε την Ελισάβετ να περνάει δύσκολες στιγμές και τη μία δοκιμασία μετά την άλλη. Όμως στο πλευρό της θα σταθεί ο Γεράσιμος ο οποίος ανησυχεί πολύ για αυτήν, τόσο που φέρνει την αντίδραση και των γονιών του.

Ο Γεράσιμος όμως αποφασίζει να πάρει την πρωτοβουλία και να κάνει μία πολύ δραστική κίνηση φέρνοντας στο φως μεγάλα μυστικά του παρελθόντος. Αποκαλύπτει στον έκπληκτο Μανόλη ότι ξέρει ένα τραυματικό γεγονός που πέρασε η Ελισάβετ μικρή και το κρατάει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από πιέσεις του Μανόλη ο γιος του λυγίζει και του λέει ότι ο Διακοσάββας επιχείρησε να βιάσει την Ελισάβετ όταν εκείνη ήταν μικρή και εκείνη προσπαθώντας να αμυνθεί τον κάρφωσε με μια πιρούνα στο πόδι. Στη συνέχεια η κοπέλα έτρεξε στο μοναστήρι να βρει βοήθεια. Τι έκανε όμως ο Γεράσιμος;

Ο Γεράσιμος μπήκε στην αποθήκη και είδε τον επίδοξο βιαστή της φίλης του να βγάζει την πιρούνα και να ωρύεται ότι θα την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Τρομοκρατημένος ο Γεράσιμος αρπάζει την πιρούνα και την καρφώνει σε άλλο σημείο στον Διακοσάββα. Μάλιστα τον βλέπουμε να του δίνει και το τελειωτικό χτύπημα.

Το μεγάλο μυστικό έχει αποκαλυφθεί. Ο Γεράσιμος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Διακοσάββα. Ωστόσο αυτό δε το γνωρίζει κανένας, ούτε καν η Ελισάβετ η οποία τρώγεται από τύψεις όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το «Μαύρο Ρόδο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Άγριος τσακωμός Παράσχου – Λουκά – Που κρύβεται ο εκτελεστής της Αγγελικής

Survivor spoiler αποχώρηση 18/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! Αυτός αποχωρεί!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτόν δολοφονεί ο Χρήστος

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα