ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σβηστά» στον τρίτο γύρο του Australian Open – Έρχεται το πρώτο δύσκολο εμπόδιο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίχως να έχει... διάθεση για περιπέτειες πήρε μια σχετικά άνετη πρόκριση στον τρίτο γύρο του Australian Open, κόντρα στον Ρίνκι Χιτζικάτα.
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σβηστά» στον τρίτο γύρο του Australian Open – Έρχεται το πρώτο δύσκολο εμπόδιο!

Σε μια μέρα που ο σοκαριστικός αποκλεισμός του Ράφα Ναδάλ στα τρία σετ από τον ΜακΝτόναλντ συγκέντρωσε τα βλέμματα, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έκαναν το καθήκον τους, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Λίγες ώρες μετά την τεράστια ανατροπή της Ελληνίδας τενίστριας, το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Αυστραλό με ρίζες από την Ιαπωνία, Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο169), επικρατώντας με 3-0 σετ (6-3, 6-0, 6-2) σε 92 μόλις λεπτά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε και πάλι σοβαρός, δεν δέχθηκε ούτε ένα μπρέικ, «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του και αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βρεθεί για 5η διαδοχική χρονιά στους «32» του τουρνουά, τη στιγμή που ήταν ημιφιναλίστ τις 3 από τις 4 προηγούμενες φορές, το 2019, το 2021 και το 2022.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς έχει πλέον μπροστά του ουσιαστικά το πρώτο σημαντικό τεστ, το οποίο θα προκύψει μέσα από τον ολλανδικό «εμφύλιο» μεταξύ των Γκρίκσπουρ και Βαν ντε Ζάντσουλπ, με τον δεύτερο να θεωρείται το φαβορί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σβηστά» στον τρίτο γύρο του Australian Open – Έρχεται το πρώτο δύσκολο εμπόδιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.