MEDIA

Survivor All Star: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία – Αυτός γλίτωσε στο τσακ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star, αλλά ποιος τερμάτισε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού;
Survivor All Star: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία – Αυτός γλίτωσε στο τσακ

Αρχίζουν να βγαίνουν πράγματα στο Survivor All Star. Κάποια συμπεράσματα για τη δυναμική που έχουν οι παίκτες. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε και τερμάτισε τελευταία όπως καταλαβαίνετε στην ψηφοφορία του κοινού. Το θέμα είναι ποιος πήρε την πρώτη θέση.

Αρχικά να σας πω πως η τηλεθέαση συνεχίζει να πηγαίνει εκεί που θα ήθελαν από τον ΣΚΑΪ. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία όμως όχι και τόσο. Θα περίμεναν από την παραγωγή του παιχνιδιού περισσότερες ψήφους και κατ’ επέκταση έσοδα από τον κόσμο. Δεν συμβαίνει για την ώρα.

Σε ότι αφορά την κατάταξη τώρα. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τερμάτισε τελευταία αλλά έβαλε ένα καλό ποσό στα ταμεία της. Η διαφορά της από την προτελευταία Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν ελάχιστη. Με άλλα λόγια, μερικές δεκάδες ψήφοι χώρισαν τις δύο παίκτριες. Στο τσακ γλίτωσε η παίκτρια των Μαχητών.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι φανερό πως έχει έναν λαό να τον στηρίζει. Πήρε αρκετές ψήφους από το κοινό., σε σημείο να είναι ασφαλής από το ξεκίνημα της βραδιάς. Δεν ήταν όμως αυτός με τις περισσότερες ψήφους προτίμησης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας τερμάτισε στην πρώτη θέση. Κάτι που δείχνει πως ο Professor είναι ακόμα ένα πολύ δυνατό χαρτί. Ας μην ξεχνάμε πως είναι ο κάτοχος του ρεκόρ στις φορές παραμονής. Δεν είναι τυχαίο…

Τσακωμός στα παρασκήνια του Survivor All Star

Διαβάστε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο του Βασάλου τώρα που έφυγε η Ευρυδίκη;

Το Twitter γλέντησε με τα ελληνικά της Καρολίνας

Τότε ξεκινάει η κακοκαιρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία – Αυτός γλίτωσε στο τσακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!