ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βορειοκορεάτικη «δημοσιογραφία»: Μόνο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν μοίρασε ο Άρης Πορτοσάλτε – Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Μητσοτάκη!

Ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε από τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ, παραδίδοντας μαθήματα καθεστωτικής «δημοσιογραφίας»
Βορειοκορεάτικη «δημοσιογραφία»: Μόνο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν μοίρασε ο Άρης Πορτοσάλτε – Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Μητσοτάκη!

Κάθε όριο αδιαντροπιάς ξεπέρασε ο Άρης Πορτοσάλτε που για μια ακόμη φορά «κατάφερε» να διασύρει δημόσια την δημοσιογραφική του ιδιότητα και να επιβεβαιώσει για ποιο λόγο η χώρα μας «φιγουράρει» στον πάτο της ελευθερίας του Τύπου, στην 108η θέση διεθνώς.

Με μια εξωφρενική τοποθέτηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο ορισμός της στρατευμένης δημοσιογραφίας, ο κ. Πορτοσάλτε από την τηλεοπτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ προέτρεψε τους τηλεθεατές να ψηφίσουν ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και να φροντίσουν να της εξασφαλίσουν αυτοδυναμία για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες!

«Πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, γι’ αυτό λοιπόν από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη Νέα Δημοκρατία, για να έρθει η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές για να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα», είπε χωρίς το παραμικρό αίσθημα αιδούς ο δημοσιογράφος, παραδίδοντας μαθήματα βορειοκορεάτικης καθεστωτικής προπαγάνδας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε συμπεριφέρθηκε σαν κομματικός ντελάλης, πάνω στην συζήτηση για το πώς ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, στην σκιά των όσων έχουν αποκαλυφθεί για τις παρακολουθήσεις του κινητού του τηλεφώνου και τις βαριές ευθύνες που έχει καταλογίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί ο κ. Πορτοσάλτε να έχει χρησιμοποιήσει ποικίλους τρόπους για να στηρίξει την κυβέρνηση κατά καιρούς, άλλα είναι πρώτη φορά που με τόσο απροκάλυπτο τρόπο λειτουργεί ως φερέφωνο του Μαξίμου, λέγοντας μάλιστα πως «είναι η άποψη του». Όσο ζυγώνει η ώρα των εκλογών, σταματούν να τηρούνται ακόμα και τα ελάχιστα προσχήματα που είχαν απομείνει.

Δημοσιογράφοι που υποτίθεται υπηρετούν ένα επάγγελμα που απαιτεί αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση, μιλούν πλέον ως «γαλάζιοι» πολιτευτές που εκμεταλλεύονται τον τηλεοπτικό χρόνο για να κάνουν προεκλογική διαφήμιση. Επιπλέον ο Άρης Πορτοσάλτε με την τοποθέτηση του έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο… σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα, αφού θεωρεί την εκλογική διαδικασία ως… χάσιμο χρόνου. Πάλι καλά που δεν είπε δηλαδή να καθιερωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ισόβιος ηγεμόνας για να μην «χαλάμε χρόνο» με… αχρείαστες εκλογές.

Το τεχνητό δίλλημα που έθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε στους τηλεθεατές: «Μητσοτάκης ή περιπέτειες» θα μπορούσε να παραφραστεί και σαν «Μητσοτάκης ή… τανκς», δεδομένου ότι ο κατ’ επίφαση δημοσιογράφος φανερά επενδύει στο να καλλιεργήσει κλίμα ανασφάλειας, υπονοώντας ότι αν δεν βγει αυτοδύναμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχουμε πολιτική αστάθεια και εθνικούς κινδύνους.

Πέρα από την γραφικότητα του πράγματος, αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει να προβληματίζουν τον κάθε πολίτη για το που έχει καταντήσει η ποιότητα της ενημέρωσης.

Αν ο Άρης Πορτοσάλτε από τον Ιανουάριο κιόλας άρχισε να λέει στον κόσμο τι να ψηφίσει, δεν αποκλείεται τον Απρίλιο να βγαίνει στο στούντιο του ΣΚΑΪ με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο ΝΔ, για να το ρίξει ο κόσμος μονοκούκι…

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Βορειοκορεάτικη «δημοσιογραφία»: Μόνο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν μοίρασε ο Άρης Πορτοσάλτε – Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Μητσοτάκη!».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Καφέ Σχεδία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΕ ΜΜΕ

ExtraTime
Κοινωνία: Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Χθες τα #Τέμπη λέγονταν #Μάτι (#Μάνδρα, #Βαρυμπόμπη, #Πάρνηθα, #Βόρεια_Εύβοια, #Έβρος, #Ρόδος, #...)

Κοινωνία
Κοινωνία: Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Και όμως η αλλαγή ώρας είναι και πάλι πολύ κοντά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Μαρτίου;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Ονήσιμου του Απόστολου.

Ατζέντα
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η e-sportime (15/2) που ως άγγελος βοηθάει από ψηλά τους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη τους κατά του παιδικού καρκίνου.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία