ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγαλώνει ο «Ντέλιας» στον ΠΑΟΚ – Ράγισε το γυαλί με Μαρσέλο – Πρόβλημα με Βέρμπιτς!

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime, με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντέλια, Μαρσέλο και Βέρμπιτς.
Μεγαλώνει ο «Ντέλιας» στον ΠΑΟΚ – Ράγισε το γυαλί με Μαρσέλο – Πρόβλημα με Βέρμπιτς!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime δε χάνονται και την τιμητική τους έχουν οι Κωνσταντέλιας, Μαρσέλο και Βέρμπιτς.

Αρχικά πάμε στον παίκτη του ΠΑΟΚ που δεν έχει σβήσει τα 20 κεράκια, ενώ ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι από τους παίκτες που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο Ραζβάν Λουτσέσκου εδώ και 9 αγώνες.

Από τότε που μπήκες βασικός δεν έχει βγει από το γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ να τρέχει και να του αλλάζει τις οικονομικές απολαβές μέχρι το 2027.

Όπως είναι λογικό όλοι οι σκάουτς έχουν πέσει πάνω και τον τσεκάρουν σε κάθε παιχνίδι του στην Super League 1.

Οι ομάδες που ακούγονται είναι ήδη πολλές, μέσα σε αυτές ακόμα και η Άρσεναλ, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα θελήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει, ενώ δεν είναι τόσο απλή πλέον η περίπτωση του.

Πάμε τώρα στην υπόθεση Μαρσέλο, για την οποία ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις τους.

Τα έχουμε πει πολλάκις είναι η αλήθεια. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή στην σχέση του με τον Ολυμπιακό. Η ενημέρωση του club προς τον παίκτη έχει γίνει εδώ και καιρό και είναι συγκεκριμένη. Ο Μαρσέλο πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός σέβεται τον ποδοσφαιριστή Μαρσέλο, αυτό δεν αλλάζει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει δείξει ανοχή σε πολλά. Αλλά ουδείς κρύβει πως αυτή η ιστορία δεν μπορεί να τραβήξει για πολύ ακόμα.

Ο Μίτσελ δεν «συμβιβάζεται» με το… εγώ του, ο ίδιος ενώ τραυματίας έφυγε για την Μαδρίτη, έκανε το post στο Βαλδεμπέμπας (σ.σ.: προπονητικό κέντρο της Ρεάλ) και ανακοίνωσε μέσω τρίτου πως θα επιστρέψει Ελλάδα σε κανένα 10ήμερο. Κοινώς, ένα ελαφρύ χάος που δεν βγάζει υγεία στην σχέση των δύο πλευρών. Οπότε μία ώρα αρχύτερα…

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, έφερε τον Βέρμπιτς στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει ο leader του, όντας αρκετά ηχηρό όνομα.

Ο παίκτης μόλις σε δύο ματς έχει δώσει αυτά που όλοι περίμεναν και όπως είναι λογικό προβληματίζει και μάλιστα πολύ.

Κουράζει με την μπάλα υπερβολικά. Φλυαρεί μόνιμα στα αποδυτήρια. Μουρμουράει στις προπονήσεις. Αντιδράει στις αποφάσεις του προπονητή (με αποκορύφωμα την αλλαγή του απέναντι στην ΑΕΚ όπου ήταν… αόρατος).

Ειδικά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν το απόλυτο φάουλ προς τον Γιοβάνοβιτς. Διότι, ο Σέρβος κόουτς τον στήριξε βάζοντας τον από την αρχή σε ένα ντέρμπι και μάλιστα στήριξε και τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Η επικοινωνία λάμπει δια της απουσίας της. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την συντηρητική πολιτική στις μεταγραφές απλώνει ασπίδα προστασίας στον «λεγάμενό» του μια και με 3 μήνες στα πιτς τον Αϊτόρ δεν έχει αποκτήσει ακόμη winger. Δεν ξέρω αν η dolce vita στα Νότια Προαστία έχει «τσαλακώσει» τον Βέρμπιτς, αλλά έχει εκθέσει τον κόουτς…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγαλώνει ο «Ντέλιας» στον ΠΑΟΚ – Ράγισε το γυαλί με Μαρσέλο – Πρόβλημα με Βέρμπιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.