ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα ενδεκάδας για τη Λεωφόρο – Τα 3+1 ερωτηματικά στο μυαλό του Λουτσέσκου

Τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19:30) - Τα 3+1 ερωτηματικά
ΠΑΟΚ: Τα πλάνα ενδεκάδας για τη Λεωφόρο – Τα 3+1 ερωτηματικά στο μυαλό του Λουτσέσκου

Μετά την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται και πάλι σήμερα στις 19:30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

O δικέφαλος του βορρά έρχεται με ορμή στην έδρα των πρασίνων θέλοντας να μειώσει την βαθμολογική απόσταση των 9 πόντων από τη κορυφή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για την σημερινή αναμέτρηση, έχοντας πάντα στο μυαλό του και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάριο Τσαούση , Νίκολας Κουαλιάτα , Φιλίπε Σοάρες και Ομάρ Ελ Καντουρί που δούλεψαν χθες (21/1) ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο, στον Τόμας Μουργκ που έκανε θεραπεία κι ασκήσεις με βάρη και στον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα ενδεκάδας για τη Λεωφόρο – Τα 3+1 ερωτηματικά στο μυαλό του Λουτσέσκου

Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης και δουλειά στις στατικές φάσεις.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Μέσα από αυτή, ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πιθανό σχήμα με το οποίο θα παραταχθούν οι ασπρόμαυροι στον αγωνιστικό χώρο με 4 τέσσερα να είναι τα ερωτηματικά στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας η θέση είναι ανοιχτή ανάμεσα σε Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζοάν Σάστρε, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Ίνγκι Ίνγκασον χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Γιάννη Κάργα ενώ στα αριστερά της άμυνας, η θέση είναι καπαρωμένη από τον Ράφα Σοάρες.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με τη θέση δίπλα του να διεκδικούν οι Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας, σε μια προσπάθεια του Ρουμάνου τεχνικού να δώσει ανάσες από τους συνεχόμενους αγώνες.

Στη θέση του επιτελικού μέσου αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Κάλεντ Νάρεϊ να παίρνει θέση στα αριστερά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να τοποθετείται στα δεξιά.

Τέλος, η θέση του φουνταριστού αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο καθώς οι Μπράντον Τόμας και Νέλσον Ολιβέιρα διεκδικούν τη φανέλα του βασικού επί ίσοις όροις.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τα πλάνα ενδεκάδας για τη Λεωφόρο – Τα 3+1 ερωτηματικά στο μυαλό του Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.