ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Θα γίνει «μάχη» με Ολυμπιακό – Και να θέλει δεν μπορεί να κάνει πειράματα ο Πάρντιου – Η αύρα του πλέον δεν είναι αρκετή!

Στον Άρη ζουν κι αναπνέουν για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Ισως για πρώτη φορά η 11άδα είναι προβλέψιμη!
Άρης: Θα γίνει «μάχη» με Ολυμπιακό – Και να θέλει δεν μπορεί να κάνει πειράματα ο Πάρντιου – Η αύρα του πλέον δεν είναι αρκετή!

Άρης: Με τον Βόλο καθάρισε ο Μανού Γκαρθία. Με τον Ολυμπιακό οι επιλογές του Πάρντιου είναι μετρημένες.Ευτυχώς!

Ο Μανού Γκαρθία έδωσε απαντήσεις στις παρατηρήσεις που έχει κάνει δημόσια για τον Ισπανό, ο Άλαν Πάρντιου. Με δικό του χατ -τρικ ο Άρης κέρδισε 3-0 τον Βόλο πήρε προβάδισμα για την 5η θέση που είναι και το ταβάνι του στο πρωτάθλημα και πλέον άπαντες στο «Βικελίδης» ζουν κι αναπνέουν για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Το 1-0 του πρώτου ματς, ελέω του απίθανου Πορτογάλου διαιτητή που είδε επιθετικό φάουλ στη φάση που σκοράρει ο Ιτούρμπε και μετά οφσάιντ, δίνει προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, αλλά ορθάνοιχτη την πρόκριση. Ειδικά μετά την εικόνα των Πειραιωτών κόντρα στον Ατρόμητο.

Θα γίνει «μάχη» στο Χαριλάου με τους «κιτρινόμαυρους» να κυνηγούν τον μοναδικό στόχο που έχουν θέσει, αφού πρωταθλητισμός για φέτος τουλάχιστον δεν υφίσταται.

Ο Άλαν Πάρντιου και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει ούτε λαγούς από το καπέλο, ούτε άσους απο το μανίκι του. Ευτυχώς, αφού τα πειράματα και οι δοκιμές, δεν του έχουν βγει ποτέ!

Οι διαφαινόμενες απουσίες δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια και η αλήθεια είναι οτι ίσως είναι η πρώτη φορά που η 11άδα είναι προβλέψιμη.

Καμαρά, Καμάτσο, Νταμπό όλα δείχνουν οτι μαζί με τον μακροχρόνια αποντα Ενκουλού, δεν προλαβαίνουν. Για τον Πάλμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη, αλλά και πάλι δεν παίζει να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Εμπακατά επίσης εκτός λόγω θλάσης, αλλά επίσης δεν θα ήταν βασικός. Γι’ αυτό άλλωστε και αγωνίστηκε κόντρα στον Βόλο. Για να πάρει ανάσες ο Οντουμπάτζο.

Εν ολίγοις και μια ακόμα προπόνηση να εκκρεμεί, εκείνη της Τρίτης, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν οι 9 που έπαιξαν με τον Βόλο, με τον Ετέμπο αντί του Ντουκουρέ και να είναι ανοιχτό μόνο του αριστερού μπακ. Ο Μαζικού είχε προβάδισμα, αλλά ο Πίρσμαν ήταν πολύ κάλος κόντρα στους Θεσσαλούς.

Ο Άλαν Πάρντιου που είχε κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Βικελίδης» με τον Άρη να κερδίζει με ανατροπή είχε δηλώσει οτι είχε παίξει ρόλο σε εκείνο το ματς η… αύρα του.

Την Τετάρτη, η αύρα του Άγγλου δεν αρκεί για να πάρει ο Άρης την πρόκριση. Θα παίζει με παίκτη παραπάνω, αφού στο «Βικελίδης» δεν θα πέφτει… καρφίτσα, αλλά θα χρειαστούν και βοήθειες από τον πάγκο. Οι οποιες λόγω των απουσιών δεν θα είναι και πολλές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Θα γίνει «μάχη» με Ολυμπιακό – Και να θέλει δεν μπορεί να κάνει πειράματα ο Πάρντιου – Η αύρα του πλέον δεν είναι αρκετή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!