MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αυτή η γυναίκα σκότωσε τον Άγγελο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αυτή η γυναίκα σκότωσε τον Άγγελο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Το νέο project του καναλιού σταδιακά αποκτά το δικό του κοινό στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα συμβούν στα συνέχεια ενδέχεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα!

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αυτή η γυναίκα σκότωσε τον Άγγελο

Ο φόνος του Άγγελου παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για τις αρχές, με τις εξελίξεις όμως να τρέχουν γύρω και από αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους Παγιδευμένους.

Το μυστικό της Υβόννης για την ημέρα του φόνου αποκαλύπτεται και η Άννα με τον Δημήτρη προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια για να φτάσουν στη λύση.

Όλα δείχνουν ότι ο άνθρωπος που έδωσε τέλος στη ζωή του νεαρού άνδρα είναι μια γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη έως και σήμερα.

O κλοιός όμως σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται πως έδωσε ψευδή κατάθεση προκειμένου να μπερδέψει τις έρευνες. Ποια ήταν τα κίνητρα της;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τους «Παγιδευμένους» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο διάδοχος του Γεράσιμου-Οι απαράβατοι κανόνες του!

Παγιδευμένοι: Εκεί μπλέκει η Δανάη

Παγιδευμένοι: Τέλος πασίγνωστος ηθοποιός; – Κατεβαίνει στις εκλογές

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αυτή η γυναίκα σκότωσε τον Άγγελο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα