ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Το νέο σόου με τον Άντριους

Αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία λογική και κυρίως είναι εύκολο να καταρριφθεί όταν δεν υπάρχει συναίσθηση της κατάστασης.
Παναθηναϊκός: Το νέο σόου με τον Άντριους

Το νέο επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον Άντριου Άντριους βγάζει στην επιφάνεια μια από τις πολλές παθογένειες του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση με τον Άντριους αποτελεί ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα που κρατά τον Παναθηναϊκό δεσμευμένο σε κακές επικοινωνιακές συνήθειες και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο! Το σίγουρο είναι ότι τα προβλήματα λύνονται εντός της ομάδας κι όχι μέσω των social media ή non papers αφού δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταρριφθούν εφόσον δεν υπάρχει σταθερή βάση.

Επί της ουσίας ο Αμερικανός παρουσιάστηκε ως «εκβιαστής» και ως ο «ένοχος» σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπογραφεί ο Ματ Τόμας τον οποίο έχει εντοπίσει ο Παναθηναϊκός μετά την αρνητική απάντηση του Νέιπιερ ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο.

«Είναι εκτός ομάδας. Δεν έχει υπογράψει ακόμα την αντικατάστασή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουμε πρόβλημα με τον κανονισμό ότι δεν υπογράφει να αντικατασταθεί» ήταν η τοποθέτηση του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Ακολούθησαν ρεπορτάζ περί «εκβιασμού» από πλευράς Άντριους και φυσικά η υπόθεση πήρε μια νέα διάσταση με τον Αμερικανό να μπαίνει στο επίκεντρο και ουσιαστικά να παρουσιάζεται ως «μαύρο πρόβατο» στον Παναθηναϊκό.

Αντικειμενικά δεν είναι κάτι ασήμαντο το να χαρακτηρίζεται ως «εκβιαστής» ένας παίκτης του Παναθηναϊκού. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία ο ίδιος διαψεύδει όλα εκείνα για τα οποία χαρακτηρίζεται κάνοντας λόγο για «ανέκδοτο».

Ιδού το «τιτίβισμα» του Αμερικανού γκαρντ.

Ακολούθως το ξένο Μέσο που είχε χρησιμοποιηθεί ως «παράδειγμα» από τον Άντριους «κατέβασε» το κείμενό του ξεκαθαρίζοντας ότι η λέξη «σαμποτάζ» που είχε χρησιμοποιήσει δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Μόνο που υπήρξε και συνέχεια, με δήλωση του Αμερικανού στο eurohoops.

Εκεί τόνισε ουσιαστικά ότι ο Παναθηναϊκός δεν συναίνεσε στο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Euroleague όσο υπήρχε η δυνατότητα. Μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε τη συνέντευξη και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αναμένοντας- είναι αλήθεια- και την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του Παναθηναϊκού.

Ο Άντριους εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον έχει τεθεί στο περιθώριο. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι παρότι η απόδοσή του δεν ήταν και τέτοια που να οδηγεί σε απόφαση «εξόδου», εν τούτοις η «υπερφόρτωση» με τους Πονίτκα και Μπέικον (ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για «τεσσάρι») τον άφησαν στην «απ’ έξω».

Εδώ και μήνες δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» (και φυσικά αναφερόμαστε στην αποζημίωση) προκειμένου ν’ αποχωρήσει ο παίκτης και για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός «ξεκατινιάζεται» στο Twitter ή στα διεθνή Μ.Μ.Ε. Θα θυμάστε βέβαια τα αλήστου μνήμης ρεπορτάζ περί «κακού χαρακτήρα Μπέικον που πήγε να δείρει τον Σάσα Ομπράντοβιτς στην Μονακό» που διαψεύστηκαν από τον Σέρβο προπονητή.

Και παράλληλα- για το ίδιο θέμα- την αρχική τοποθέτηση του Ράντονιτς για τον Μπέικον όπου είχε ξεκαθαρίσει ότι «ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται τέτοιο παίκτη» και τελικά μετά από πέντε μέρες όλη αυτή η ατμόσφαιρα έγινε ένα πελώριο «WELCOME» για τον Αμερικανό.

Εδώ και καιρό, λοιπόν, η «πολιτική» γίνεται μέσα από τα social media ή κάποιες ιστοσελίδες κι αυτό είναι κάτι έωλο το οποίο ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γυρίσει boomerang όπως έγινε χαρακτηριστικά τόσο με την περίπτωση του Μπέικον όσο και με εκείνη του Άντριους.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά πράγματα να βελτιώσει ακόμα, πέρα φυσικά από την αγωνιστική του εικόνα. Διότι επάνω σε μια τέτοια βάση, όπως αυτή που προαναφέραμε, δε μπορείς να «χτίσεις» κάτι σοβαρό που κυρίως θα έχει και διάρκεια.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Έχει λόγο ο Ολυμπιακός να ανησυχεί για την «κοιλιά» που κάνει;

Έχει λόγο ο Ολυμπιακός να ανησυχεί για την «κοιλιά» που κάνει;

Καλύτερα ο Ολυμπιακός να κάνει τώρα «κοιλιά» ο Ολυμπιακός παρά από τα πλέι οφ και μετά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Το video με το χαμό ανάμεσα στον Μπαρτζώκα και σε οπαδό του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Το video με το χαμό ανάμεσα στον Μπαρτζώκα και σε οπαδό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Μονακό και έφερε χαμό στο ΣΕΦ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Euroleague: Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει την 1η θέση

Euroleague: Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει την 1η θέση

Ο Ολυμπιακός πλέον κινδυνεύει να χάσει την 1η θέση στη βαθμολογία της Euroleague

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτζώκας: Κάποιος με έβρισε

Μπαρτζώκας: Κάποιος με έβρισε

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη λίγο... σοκ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός- Μονακό 77-80: Ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση, έχασε πολλές βολές και η Μονακό του Σπανούλη έκανε μεγάλο διπλό

Ολυμπιακός- Μονακό 77-80: Ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση, έχασε πολλές βολές και η Μονακό του Σπανούλη έκανε μεγάλο διπλό

Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, ήταν και πάλι κακός επιθετικά και η Μονακό του Σπανούλη έκανε μεγάλο διπλό, 77-80

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: ΣΟΚ, κατεβαίνει με 11

Ολυμπιακός: ΣΟΚ, κατεβαίνει με 11

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με 11 παίκτες απέναντι στη Μονακό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μονακό live streaming 27/03

Ολυμπιακός – Μονακό live streaming 27/03

Κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Νάγκετς – Μπακς 127-117: Το πάλεψαν τα «ελάφια» χωρίς Γιάννη – Λιλαρντ – «40άρα» και triple double ο Γιόκιτς

Νάγκετς – Μπακς 127-117: Το πάλεψαν τα «ελάφια» χωρίς Γιάννη – Λιλαρντ – «40άρα» και triple double ο Γιόκιτς

Το Ντένβερ λύγισε τους μαχητικούς Μπακς με 127-117 οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η φημολογία πως ο Μιλουτίνοφ θα γίνει Σλούκας…

Η φημολογία πως ο Μιλουτίνοφ θα γίνει Σλούκας…

Πως και γιατί υπάρχει η φημολογία πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Κώστας Σλούκας…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 92-99: Μέχρι να παίξει άμυνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 92-99: Μέχρι να παίξει άμυνα

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 99-92 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και έμεινε ζωντανός στο κόλπο για τη 2η θέση της Euroleague.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός live streaming 26/03

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός live streaming 26/03

Όλη η δράση στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Φουρνιέ έδωσε απαντήσεις, ο Ολυμπιακός όχι…

Ο Φουρνιέ έδωσε απαντήσεις, ο Ολυμπιακός όχι…

Ο Φουρνιέ έπρεπε να ξεσπάσει, το έκανε αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μήπως έχει δίκιο ο Μπόγρης για τον Μιλουτίνοφ;

Μήπως έχει δίκιο ο Μπόγρης για τον Μιλουτίνοφ;

Η εικόνα του Φαλ είναι ανησυχητική όλη τη σεζόν και μάλλον ο Μπόγρης έχει δίκιο για την υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Βαθμολογία Euroleague: Ανοιχτή η πρώτη θέση μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν

Βαθμολογία Euroleague: Ανοιχτή η πρώτη θέση μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν

Η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Βιλερμπάν.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Η εξήγηση για το χάλι του Φαλ…

Η εξήγηση για το χάλι του Φαλ…

Ο Γιώργος Μποζίκας εξήγησε τον λόγο που ο Μουσταφά Φαλ είχε μια τόσο κακή βραδιά κόντρα στη Βιλερμπάν…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 81-70: Ο Φουρνιέ «βρήκε το χέρι του», αλλά οι Πειραιώτες ηττήθηκαν ξανά και αγχώνονται για την πρωτιά

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 81-70: Ο Φουρνιέ «βρήκε το χέρι του», αλλά οι Πειραιώτες ηττήθηκαν ξανά και αγχώνονται για την πρωτιά

Φουρνιέ και Βεζένκοφ έβαλαν από 25 πόντους ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι ηττήθηκε με 81-70 από τη Βιλερμπάν.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Το συναίσθημα του Αρειανου οπαδού άγγιξε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλέ για τα 111α γενέθλια του Αρη.

Ποδόσφαιρο