ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Τα «σκάει» για νεαρό εξτρέμ ο Καρυπίδης – Στο ένα «μύριο» η μεταγραφή του!

Τον Κοσταρικανό Άλβαρο Θαμόρα έχει προσεγγίσει ο Άρης. Τόσα θα κοστίσει η μεταγραφή!
Άρης: Τα «σκάει» για νεαρό εξτρέμ ο Καρυπίδης – Στο ένα «μύριο» η μεταγραφή του!

Στο project του 20άχρονου Άλβαρο Θαμόρα από την Κόστα Ρίκα, είναι έτοιμος να επενδύσει ο Άρης!

Οι περιπτώσεις Μαντσίνι και Πάλμα ειναι σίγουρο οτι θα αποτελέσουν «οδηγό» για αρκετές ακόμα μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Άρης στις προσεχείς μεταγραφικούς περιόδους.

Μπορεί ο Ροντρίγκεζ να μην «βγήκε», αυτό δεν σημαίνει οτι οι «κιτρινόμαυροι» θα κάψουν το πλάνο για απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τα στοίχεια και να βοηθήσουν το κλαμπ, αλλά και μακροπρόθεσμα να βάλουν χρήματα στα ταμεία του.

Ή αξία του Μαντσίνι εκτοξεύθηκε, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Λουίς Πάλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το επόμενο project στο οποίο ετοιμάζεται να επενδύσει ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο Άλβαρο Θαμόρα.

Πρόκειται για 20άχρονο εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως εσωτερικός μέσος, από την Κόστα Ρίκα, ο οποιος αν αποκτηθεί θα κάνει για πρώτη φορά το βήμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο νεαρός Κοσταρικανός αγωνίζεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σαπρίζα, με την οποία σε τέσσερις συμμετοχές έχει σκοράρει δύο φορές.

Ο Άλβαρο Θαμόρα δεν είναι ελεύθερος, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Άρης έχει ήδη κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής πρόταση, αν ο Κοσταρικανός αποκτηθεί, θα κοστίσει κοντά στο 1 εκ. ευρώ, χωρίς να συνυπολογιστούν οι απολαβές από το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι το deal δύσκολα θα χαλάσει.

Την είδηση για το ενδιαφέρον του Άρη για τον ποδοσφαιστή επιβεβαιώνει και ο Κοσταρικανός δημοσιογράφος Κέβιν Χιμένεθ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Τα «σκάει» για νεαρό εξτρέμ ο Καρυπίδης – Στο ένα «μύριο» η μεταγραφή του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!