MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Χρήστος από Δήμαρχος – Ο Διαγόρας στήνει παγίδα στον Στρατή

Δείτε όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».
Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Χρήστος από Δήμαρχος – Ο Διαγόρας στήνει παγίδα στον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία έχει αλλάξει τα βράδια μας φέρνει νέες καθηλωτικές εξελίξεις στη συνέχεια. Με την τηλεθέαση να παραμένει ψηλά και όσα έγιναν μετά τον βιασμό της Μυρτώς να σοκάρουν ο Διαγόρας έρχεται να πρωταγωνιστήσει ενώ ο Χρήστος χάνει τη Δημαρχεία.

Η Ζέτα μετά από όσα συνέβησαν είναι αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια ώρα ο Χρήστος θέλει να διεκδικήσει θέση στη Βουλή και ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία. Για να γίνει αυτό όμως πρώτα αποχωρεί από Δήμαρχος του Αγρινίου.

Η Βρεττώ μιλάει ανοιχτά στον Αλέξανδρο για τη σχέση Μαρίνας και Στρατή λέγοντάς του όλη την αλήθεια. Η Μαρία θα αποκαλύψει στον Σταματιάδη κάποια στοιχεία τα οποία τον κάνουν να αντιληφθεί όλα τα μυστικά νήματα που κινούνται γύρω του.

Παράλληλα ο Διαγόρας συνεχίζει τα σχέδιά του ενάντια του Στρατή έτσι ώστε να του πάρει το «Όνειρο». Ο άντρας ο οποίος έχει έρθει με έναν συγκεκριμένο σκοπό στο Αγρίνιο στήνει παγίδες στον Στρατή που εκείνος δε μπορεί να δει. Ο Στρατής στο μεταξύ βρίσκει τα ίχνη της χαμένης Ζέτας και προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά. Η Διαμάντω από την άλλη φοβάται για τον Νικολάκη και αυτό θα την κάνει να ενεργήσει παράτολμα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και όχι μόνο στο mediatime.gr.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Στο ψυχιατρείο η Μυρτώ μετά τον βιασμό

Survivor All Star spoiler 9/2: Χαμός με το ραντεβού Ατζούν – Δαλάκα – Ασημίνας – Γι’ αυτό δεν έγινε

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Δείτε sneak preview από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Χρήστος από Δήμαρχος – Ο Διαγόρας στήνει παγίδα στον Στρατή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα