ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης θέλει μεταγραφή!

Ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ασχοληθεί το καλοκαίρι με τον Μπιλάλ, που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα
Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης θέλει μεταγραφή!

Παναθηναϊκός: Εδώ και μέρες το transfermarkt που ενημερώνει για την αξία των ρόστερ των ομάδων σε όλο τον κόσμο αλλά και τα γραφεία μάνατζερ που ανήκουν (με λάθη αρκετές φορές είναι η αλήθεια), έχει ενημερώσει την καρτέλα του Μπιλάλ.

Ο 19χρονος Αιγύπτιος επιθετικός του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον στην Base, τον μανατζερικό κολοσσό που είναι γνωστός και για τα deals του στην Ελλάδα (Ινμπέομ, Κασάμι, Ούι Τζο πρόσφατα με τον Ολυμπιακό).

Ο Μπιλάλ είναι γεγονός πως με τα φετινά του στατιστικά έχει προκαλέσει κλικς από το εξωτερικό.

Παρόλα αυτά, δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, κάτι που όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θα το ήθελε πολύ. Και όχι και σε τόσο θεωρητικό επίπεδο, το αξίζει κιόλας.

Σε 13 ματς, 12 γκολ με τον Παναθηναϊκό Β’, 3 παιχνίδια/1 γκολ με την Κ19.

Το ζήτημα είναι πως το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός μέσα σε όλα θα ασχοληθεί και με αυτό το θέμα, θα αναγκαστεί. Ο Μπιλάλ έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης θέλει μεταγραφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.