MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβεται η Μαργαρίτα – Η Δήμητρα βρίσκει στοιχείο ενοχής του Δημοσθένη

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβεται η Μαργαρίτα – Η Δήμητρα βρίσκει στοιχείο ενοχής του Δημοσθένη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς» spoiler.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβεται η Μαργαρίτα – Η Δήμητρα βρίσκει στοιχείο ενοχής του Δημοσθένη

Η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για το νέο λιποθυμικό επεισόδιο που είχε η Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προειδοποιεί τη Μυρτάλη να μην πληγώσει τον Αλέξη κι εκείνη της εξομολογείται πως δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος της.

Παράλληλα, η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται. Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών.

Ο Αλέξης ξεπερνά κάθε όριο και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από τη βίαιη αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές, ενώ προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς.

Ο Χρήστος αποφυλακίζεται και η Εύα βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί και να του δείξει τη στήριξή της ενώ η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά βρίσκει κάτι ύποπτο.

Ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει. ενώ τέλος, η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος της λέει να έχει το νου της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει τέλος στο πένθος της Ασπασίας-Έτσι αντιδρά εκείνη!

Η Γη της ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει το μυστικό της Ειρήνης – Σφαγή Στάθη – Ισίδωρου

Η Γη της ελιάς: Στα άκρα Ιουλία – Μυρτάλη – Χαμός για τον Αλέξη

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβεται η Μαργαρίτα – Η Δήμητρα βρίσκει στοιχείο ενοχής του Δημοσθένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα