VIRAL

Τουρκία: Έβαλαν ρωσική και ουκρανική ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο – Έγινε χαμός – Ακόμα παίζουν ξύλο

Μάλιστα από το ξύλο που έπεσε δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοι μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
Τουρκία: Έβαλαν ρωσική και ουκρανική ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο – Έγινε χαμός – Ακόμα παίζουν ξύλο

Τουρκία: Έβαλαν ρωσική και ουκρανική ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο στην Αττάλεια, με αποτέλεσμα να γίνει σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Χαμός έγινε στο τουρκικό ξενοδοχείο Royal Seginus όπου βρέθηκαν μαζί οι παίκτες της ρωσικής Σίννικ και της ουκρανικής Μινάζ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, με φόντο τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και… είδαν και έπαθαν οι Τούρκοι να τους χωρίσουν.

Μάλιστα από το ξύλο που έπεσε δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοι μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Οι Ρώσοι παίκτες υποστηρίζουν ότι τον καβγά ξεκίνησαν οι Ουκρανοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι επιτέθηκαν σε έναν συμπαίκτη τους.

Τουρκία: Έβαλαν ρωσική και ουκρανική ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο

«Οι παίκτες μας ενήργησαν σαν μια πραγματική ομάδα, υπερασπίζοντας τον συμπαίκτη τους, ο οποίος δέχθηκε επίθεση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ρωσική Σίννικ.

Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας αποφάσισε να μεταφέρει τους αθλητές σε άλλο ξενοδοχείο.

Το συμβάν συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου στο τουρκικό ξενοδοχείο Royal Seginus ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο.

Η τουρκική αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Η ρωσικη ομάδα αγωνίζεται στη ρωσική First Football League (δεύτερη κατηγορία) ενώ η Μινάζ βρίσκεται στη 13η θέση στην πρώτη κατηγορία της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκιά: Αυτός είναι ο εργολάβος που δεν έπεσε κανένα κτιριό του όμως γιατί τον είχαν ταράξει στα πρόστιμα

Σεισμός στην Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Έβαλαν ρωσική και ουκρανική ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο – Έγινε χαμός – Ακόμα παίζουν ξύλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.