ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεύγουν Δουβίκας, Παυλίδης – Απορία με Ντόι – Αυτό μένει για Κωνσταντέλια!

Ακόμα ένα Σάββατο με πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστούν Δουβίκας, Παυλίδης, Ντόι αλλά και Κωνσταντέλιας.
Φεύγουν Δουβίκας, Παυλίδης –  Απορία με Ντόι – Αυτό μένει για Κωνσταντέλια!

Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime, έρχονται με πολύ… ψωμάκι και την τιμητική τους έχουν οι Δουβίκας – Παυλίδης, ο Ντόι και ο Κωνσταντέλιας.

Πάμε αρχικά στο… Ολλανδικό δίδυμο που κάνει πάταγο στην Eredivisie, που πριν λίγες μέρες έγιναν σημείο αναφοράς σε ολάκερη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Τάσος Δουβίκας πέτυχακ και οι δύο χατ-τρικ όταν Άλκμααρ και Ουτρέχτη ήρθαν ισόπαλες με 5-5.

Πάμε στην ουσία. Βαγγέλης Παυλίδης: 22 ματς/16 γκολ/9 ασίστ. Κοινώς, επέστρεψε πιο εκστασιασμένος από πότε από τον τραυματισμό του.

Τάσος Δουβίκας: 22 ματς/12 γκολ/2 ασίστ. Σε μία χρονιά που ξεκίνησε μέσα στην αμφισβήτηση λόγω της παρουσίας του Ντοστ εκείνος απαντάει με δύο χατ-τρικ όντας ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie (11 τέρματα).

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αμφότεροι «φωνάζουν» πως τα ποδοσφαιρικά σύνορα της Ολλανδίας (σ.σ.: ειδικά ο Παυλίδης έχοντας 4,5 χρόνια) έχουν στενέψει.

Το καλοκαίρι, αμφότεροι, θα απέχουν δύο χρόνια πριν το φινάλε του συμβολαίου του. Και αν το καλοκαίρι η Αλκμααρ αρνήθηκε σχεδόν 10 μύρια από την Σαλερνιτάνα για τον Παυλίδη φέτος δύσκολα δεν θα υποκύψει σε ανάλογο νούμερο από τις πιέσεις του παίκτη που έχει εκφράσει ακόμη και στον decision maker, Max Huiberts.

Την ίδια στιγμή που και το έτερο ελληνικό 9άρι στην «χώρα της τουλίπας» που φέτος έχει ανθήσει αναζητά ένα step higher με την Ουτρέχτη να βάζει ταμπελάκι στα 7-8 μύρια και τον Βόλο έχοντας το 10% ποσοστό μεταπώλησης να τρίβει τα χέρια του για τις επιδόσεις του Τάσου Δουβίκα.

Όπως φυσικά και ο Γκουστάβο Πογέτ, βλέποντας τα 9άρια του on fire! Το καλοκαίρι ήδη ξεκίνησε για δαύτους…

Πάμε τώρα στην περίπτωση «Ανδρέας Ντόι» στην οποία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει επενδύσει πάρα πολλά.

Την προηγούμενη φορά, στην «παρθενική» του εμφάνιση για την ακρίβεια, μπορεί να τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο με τον ΟΦΗ έχοντας σημειώσει αυτογκόλ, αλλά την επομένη τον κάλεσε στο γραφείο του.

Τον έκανε να αισθανθεί ασφαλής και να του απλώσει ασπίδα προστασίας για το μέλλον. Όπερ και εγένετο μια και ο Ανδρέας Ντόι έπαιξε παντού.

Super League 1, Ευρώπη, ντέρμπι και Κύπελλο. Εκεί που δυστυχώς στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ το θηρίο ονόματι Λιβάι Γκαρσία του έκανε το βράδυ-μαρτύριο. Έγινε, αυτό!

Το reaction, όμως, του κόουτς Μίτσελ ήταν unfair μια και χωρίς καν να μιλήσει άφησε τον 19χρονο στόπερ εκτός αποστολής απέναντι στον Παναιτωλικό. Αν δεν χτυπούσε ο Ρέτσος θα θέλαμε να δούμε τι θα έκανε με τον «μικρό» με την Λαμία…

Τέλος έχουμε και τα όσα κάνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ και ήδη μεγάλα ονόματα τσεκάρουν το νεαρό άσο.

Στη Νίκαια βίωσε μέχρι και standing ovation από τους φιλάθλους του Ιωνικού. To ποδοσφαιρικό του status «πουλάει» στην αγορά. Σε σημείο που δεν είναι υπερβολή πως κάθε εβδομάδα εμφανίζεται και μία ομάδα για χάρη του στα μέρη μας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας «τελείωσε» και με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου μέχρι το 2027 με τον ΠΑΟΚ με 350 χιλιάρικα μέσο όρο, συν τα μπόνους, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Το επόμενο που θα μπει σε σειρά/τάξη είναι η εύρεση του γραφείου εκπροσώπησης με την ανάλογη επιφάνεια/εκτόπισμα στην αγορά. Σε συνεργασία με τον ήδη άνθρωπο που είναι εκπτόσωπός του. Δεν θα τον αφήσει «ξεκρέμαστο».

Ξεκινάμε…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φεύγουν Δουβίκας, Παυλίδης – Απορία με Ντόι – Αυτό μένει για Κωνσταντέλια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.