ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Μεγάλη ανατροπή – Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Νέα δεδομένα μπήκαν για το μέλλον της Λίβερπουλ.
Λίβερπουλ: Μεγάλη ανατροπή – Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Εδώ και αρκετούς μήνες ακουγόταν πως η Λίβερπουλ είναι προς πώληση. Όλα φυσικά ξεκίνησαν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των «κόκκινων». Με επίσημη τοποθέτησή τους είχαν αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Έκτοτε δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη. Τουλάχιστον δεν βγήκε κάτι προς τα έξω. Μόνο κάποιες διαρροές σύμφωνα με τις οποίες η μεγαλομέτοχος εταιρεία, FSG, δεν καιγόταν να πουλήσει. Προτιμούσε να βρει έναν συμπαίκτη. Κάποιον που θα έβαζε χρήματα ώστε να υπάρξει ρευστότητα.

Τελικά σε συνέντευξή του ο Τζον Χένρι ανέτρεψε τα δεδομένα. Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρω ότι υπήρξε αρκετή συζήτηση για τη Λίβερπουλ, αλλά κρατάω τα δεδομένα. Απλώς επισημοποιήσαμε μία συνεχιζόμενη διαδικασία.

Θα είμαστε στην Αγγλία για πάντα; Όχι. Πουλάμε τη Λίβερπουλ; Όχι. Συζητάμε με επενδυτές; Ναι. Θα γίνει κάτι εδώ; Το πιστεύω, αλλά δεν θα είναι για πώληση. Έχουμε πουλήσει κάτι τα τελευταία 20 χρόνια;».

Βάσει όσων είπε ο Χένρι, είναι πιθανό να βρεθεί επενδυτής και έτσι ρευστό για τους «ρεντς». Όλα αυτά τη στιγμή που το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα κομβικό. Ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ, έχει πάρει εγγυήσεις πως θα έχει σημαντικό μπάτζετ για να ανοικοδομήσει το δημιούργημά του.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τον Σιμάνσκι

Ολυμπιακός: Αυτό πρέπει να προσέξει ο Μίτσελ! Διαχείριση!

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Μεγάλη ανατροπή – Καταιγιστικές οι εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.