ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου: Κίνηση έκπληξη για την απόκτηση παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Κίνηση έκπληξη από την Μπάγερν Μονάχου για παίκτη της Ρεάλ
Μπάγερν Μονάχου: Κίνηση έκπληξη για την απόκτηση παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα μεταγραφικά της πλάνα ετοιμάζει ήδη ενόψει του καλοκαιριού η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να στοχεύουν σε μια ανανέωση του ρόστερ τους και για αυτόν τον λόγο, φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι έναν Μαδριλένο!

Ο λόγος για τον Ντάνι Θεμπάγιος, με το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και τους διοικούντες της Μπάγερν να θέλουν να μπούνε σφήνα.

Μετά από ένα δανεισμό στην Άρσεναλ, ο Θεμπάγιος έχει επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα και μάλιστα τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, αυτά του τα κατορθώματα έχουν ανοίξει ήδη τη συζήτηση της ανανέωσης του, με τη Ρεάλ να του ετοιμάζει ένα νέο συμβόλαιο, όμως κάπου εκεί μπαίνει και η Μπάγερν.

Η πρωτοπόρος της Bundesliga προσφέρει μια δελεαστική προσφορά στον Ισπανό μέσο που δεν τον αφήνει σε καμία περίπτωση ασυγκίνητο καθώς του υπόσχεται έναν σαφώς πιο αναβαθμισμένο ρόλο συγκριτικά με αυτόν που έχει στην ομάδα του Αντσελότι.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται ιδιαιτέρως καυτές για τον Ντάνι Θεμπάγιος που καλείται να αποφασίσει ποια θα είναι η ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάγερν Μονάχου: Κίνηση έκπληξη για την απόκτηση παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.