ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τον έχει αλλάξει! Μέσα σε λίγο καιρό!

Ο Παναθηναϊκός έχει δει ήδη οφέλη από τον Ντανιέλ Μαντσίνι! Αυτά είναι!
Παναθηναϊκός: Τον έχει αλλάξει! Μέσα σε λίγο καιρό!

Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν μια μεταγραφή να αλλάζει την εικόνα μιας ομάδας (σε ένα σημείο του γηπέδου συγκεκριμένο) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά και είναι, αν ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Η κίνηση να φέρει ο Παναθηναϊκός τον Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Άρη αποδεικνύεται κομβική από τώρα.

Ο Αργεντινός μπήκε αλλαγή στο 68’, στην ήττα στην Τρίπολη για τη Super League 1. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Βασικός όμως στα υπόλοιπα τρία. Τρεις νίκες ο Παναθηναϊκός, με Λαμία, Βόλο εντός, γκολ και διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Ο Μαντσίνι έφερε στη Λεωφόρο την αύρα του παίκτη που ήρθε με κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός ήξερε τι παίκτη έφερε, ποια είναι τα συν και τα πλην.

Το ζήτημα είναι πως οι παίκτες δεν αντιδρούν το ίδιο σε άλλη ομάδα του ίδιου πρωταθλήματος. Εδώ ο Μαντσίνι φαίνεται να έχει μπει με τα χίλια.

Και ο Παναθηναϊκός που δαπάνησε κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ έχει ήδη δει νεύρο και το κάτι παραπάνω στα άκρα του.

Φυσικά και έχει δρόμο ακόμα η σεζόν, στην εξίσωση δεν μπαίνει και το 45λεπτο στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ (το 1-1 στη ρεβάνς).

Αλλά σα να φαίνεται πως ήταν ένα σημαντικό κομμάτι που έλειπε από τη μηχανή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μαντσίνι τους κάνει όλους ήδη να νιώθουν πιο άνετα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τον έχει αλλάξει! Μέσα σε λίγο καιρό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.