MEDIA

Survivor All Star: Τρελή στήριξη του Τριαντάφυλλου στην Μελίνα Μεταξά

Το δικό του μήνυμα στήριξης στην Μελίνα, που βγήκε παμψηφεί στον τάκο από τους Μπλε, έστειλε ο Τριαντάφυλλος μέσω instagram.
Survivor All Star: Τρελή στήριξη του Τριαντάφυλλου στην Μελίνα Μεταξά

Από την έναρξη του Survivor All Star, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τριαντάφυλλος έχει τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, στέλνοντας αυτή τη φορά το δικό του μήνυμα στη Μπλε ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 4, από το οποίο αποχώρησε έπειτα από 6 μήνες και 11 υποψηφιότητες.

Ο ίδιος λοιπόν έχει αποδείξει πως… δεν μασάει τα λόγια του και μιλά ειλικρινά, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα της Μελίνας.

Η Κύπρια παίκτρια βγήκε στον τάκο με 12 ψήφους, κάτι που έφερε την «έκρηξη» του Τριαντάφυλλου στο Instagram.

«Είναι δυνατόν ο κόσμος να μην στηρίξει τη Μελίνα; Αφού δεν παίζει, αυτή φταίει που χάνετε; Δεν υπάρχει ένας να τους το πει;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: Τρελή στήριξη του Τριαντάφυλλου στην Μελίνα Μεταξά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα