ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φάση με την αποβολή του Μουανί που η ΑΕΚ θεωρεί ίδια με του Ολιβέιρα – Τι έγραψε ο Τσατάλης

Η αποβολή του Μουανί θύμισε στην ΑΕΚ την φάση των Ολιβέιρα - Αραούχο - Τι έγραψε ο Τσατάλης
Η φάση με την αποβολή του Μουανί που η ΑΕΚ θεωρεί ίδια με του Ολιβέιρα – Τι έγραψε ο Τσατάλης

Οι τόνοι ακόμη δεν έχουν ηρεμήσει από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με την Ένωση να διαμαρτύρεται για δύο αποβολές παικτών των ασπρόμαυρων που δεν δόθηκαν από τον Νορβηγό, Έσκας.

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για το τι ισχύει για τις δύο φάσεις με πρωταγωνιστές τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον, που σήκωσαν αρκετή σκόνη.

Μια φάση όμως στην χθεσινή (21/2) αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Νάπολι για τους «32» του UEFA Champions League, με τον ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας, Κόλο Μουανί να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον μέσο των Ιταλών, Αγκισά.

Αυτή η φάση στάθηκε ως αφορμή για να σχολιάσει μέσω των social media, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης την αντίστοιχη φάση του Νέλσον Ολιβέιρα γράφοντας: «Άτυχος ο Κολο Μουανί. Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί και θα χε πάρει κίτρινη ο παίκτης της Νάπολι. Στο μεταξύ του Ολιβειρα στον Αραουχο ήταν τρεις φορές χειρότερο και πιο βάναυσο. Και να χεις να σου λένε οι διάφοροι μη πω, που είχε να πατήσει ο Ολιβειρα! Ο Γάλλος της Αιντραχτ που είχε να πατήσει;;;;;»

Δείτε την αποβολή του Μουανί που η ΑΕΚ θεωρεί ίδια με του Ολιβέιρα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η φάση με την αποβολή του Μουανί που η ΑΕΚ θεωρεί ίδια με του Ολιβέιρα – Τι έγραψε ο Τσατάλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.