MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Ζέτα βάζει τέλος στον Στρατή – Ο Χρήστος εκβιάζεται απο τη Φωφώ

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις ανάμεσα σε Ζέτα και Στρατή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».
Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Ζέτα βάζει τέλος στον Στρατή – Ο Χρήστος εκβιάζεται απο τη Φωφώ

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει έρθει φέτος για να αλλάξει τα βράδια μας. Με μία εξαιρετική παραγωγή, η σειρά μας έχει μεταφέρει για τα καλά στη δεκαετία του 80′ και τη νυχτερινή ζωή της.

Οι εξελίξεις όμως τώρα τρέχουν με το κεντρικό ζευγάρι της Ζέτας και του Στρατή να έχει μία εξέλιξη που θα στενοχωρήσει τους φανς τους. Αυτό διότι η Ζέτα θα βάλει τέλος στην προοπτική της σχέσης τους με τις επιλογές της. Η Ζέτα λοιπόν αποφασίζει να είναι μαζί με τον Σταύρο κάτι το οποίο θα σοκάρει τον Στρατή μόλις το αντιληφθεί.

Στο μεταξύ ο Χρήστος προσπαθεί να την Φωφώ, την ιδιοκτήτρια σκυλάδικου η οποία τον εκβιάζει. Η Φωφώ όμως απασχολεί και τον Στρατή καθώς αυτός αντιλαμβάνεται ότι αυτή γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Νώντα Παραδείση.

Το άρθρο του Σταματιάδη σπέρνει τον πανικό στον Στέλιο ενώ ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη νέα εποχή στο «Όνειρο» με την παρουσία του Γιάννη Ντόκου σε αυτά να είναι μία μόνο από τι εκπλήξεις που τον περιμένουν.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πείσει τον Στρατή ότι ο Χρήστος βρίσκεται πίσω από όλα όσα τον ταλαιπωρούνε. Οι δυο τους θα έρθουν για ακόμη μία φορά αντιμέτωποι. Ο Στρατής τότε θα διαλέξει τον δρόμο προς τη Ζέτα όμως θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν τη βρει. Η Ζέτα είναι πλέον μαζί με τον Σταύρο και το σοκ για τον Βαρδάρη είναι τεράστιο.

H Φωτεινή θα προχωρήσει σε ακόμη μία απελπισμένη πράξη ενώ ο Σταματιάδης βρίσκεται ενώπιος με ένα δίλημμα που θα τον κάνει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του. Τι θα κάνουν οι δυο τους;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Στρατής πιάνει Ζέτα και Σταύρο να φιλιούνται

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Στάθης – Ιουλία – Άγριος καβγάς Άρη – Αντιγόνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Ζέτα βάζει τέλος στον Στρατή – Ο Χρήστος εκβιάζεται απο τη Φωφώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα