MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης οπλίζει το χέρι του Αλέξη

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης οπλίζει το χέρι του Αλέξη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Η γη της ελιάς και η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega «σαρώνει» στην τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Ήδη έχετε διαβάσει πως η Ειρήνη χαροπαλεύει, ενώ Δήμητρα και Ασπασία βάζουν τέλος στις δουλειές του Δημοσθένη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης οπλίζει το χέρι του Αλέξη

Χάιδω και Μαργαρίτα αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι προκειμένου να αλλάξουν διάθεση, ενώ η Αθηνά αποφασίζει πως έφτασε η στιγμή να περάσει στην αντεπίθεση.

Έτσι, πηγαίνει στον Αλέξη και τον προειδοποιεί πως αν ακουμπήσει ξανά είτε την ίδια είτε τη Μαργαρίτα, τότε θα τα πει όλα στην αστυνομία και θα φροντίσει να πάει στη φυλακή. Αυτός με τη σειρά του τα κρατάει… μέσα του και αρνείται να πάει στον ψυχίατρο.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη συνεχίζει το «παιχνίδι» της και προσπαθεί να κρατήσει τον Αλέξη υπό έλεγχο, ειδικότερα τώρα που ο εισαγγελέας τον παρακολουθεί.

Ωστόσο, σύντομα κάνει την εμφάνισή του στην ταβέρνα ο Μιχάλης που βρίσκει την αφορμή ώστε να τον προειδοποιήσει με τον τρόπο του. Όμως, ο Αλέξης δεν καταφέρνει να κρύψει την ταραχή του. Η ψυχολογία του είναι σε άσχημη κατάσταση και όντας ιδιαίτερα πιεσμένος, εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο μετά από ένα σχόλιο που κάνει η Χρυσούλα. Χάνει τον έλεγχο, παίρνει ένα μαχαίρι και την απειλεί.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023

https://youtu.be/VTl2YhLYPNg

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης οπλίζει το χέρι του Αλέξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα