MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Διαγόρας συνεργάζεται με τον Χρήστο

Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».
Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Διαγόρας συνεργάζεται με τον Χρήστο

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει και θα έρθουν σύντομα τα πάνω κάτω.

Η σειρά αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον Alpha, αφού τα πάει εξαιρετικά στην τηλεθέαση παρά τον ανταγωνισμό.

Ήδη το Sportime σας έχει αποκαλύψει την ανατροπή με Αλέξανδρο και Χρήστο, αλλά και την αποκάλυψη που συγκλόνισε τον Γιώργη.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Διαγόρας συνεργάζεται με τον Χρήστο

Ο Διαγόρας έχει πια τον έλεγχο στο «Όνειρο» και εγκαινιάζει τη νέα εποχή στο μαγαζί, σε μία βραδιά η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Μία από τις εκπλήξεις είναι και η εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου, με την πίστα να παίρνει «φωτιά».

Ο Διαγόρας ξεφαντώνει, αφού νιώθει πως πλέον του ανήκουν όλα όσα ήθελε. Ο Στρατής έχει χάσει τον έλεγχο και προσπαθεί να βρει μία άκρη σε όσα τον βασανίζουν από το παρελθόν.

Ο Αλέξανδρος επιχειρεί για άλλη μία φορά να τον πείσει πως για όλα ευθύνεται ο Χρήστος και εκείνος αποφασίζει να πάει και να τον συναντήσει ξανά. Όταν βρεθούν και πάλι ο ένας απέναντι από τον άλλο, ο Στρατής θα δει καθαρά τα πράγματα και θα επιλέξει τον δρόμο που οδηγεί στη… Ζέτα. Όμως για κακή του τύχη, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά.

Την ίδια στιγμή, ο Διαγόρας θέλει να απλώσει τα δίχτυα του και στο σπίτι του Χρήστου, ο οποίος αναγκάζεται να αποδεχτεί τη «βοήθειά» του. Όμως η Βάσω του θέτει τα όριά της, την ίδια ώρα που η Φωτεινή κάνει μία απρόσμενη και απελπισμένη πράξη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Ζέτα βάζει τέλος στον Στρατή – Ο Χρήστος εκβιάζεται απο τη Φωφώ

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα καταγγέλλει τον βιασμό στην εισαγγελία – Η Στέλλα χάνει το παιδί

https://youtu.be/Lg-dOox5yt4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Διαγόρας συνεργάζεται με τον Χρήστο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα