ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ολυμπιακός είμαι, αλλά θέλω ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο»

Για τις οπαδικές του προτιμήσεις αλλά και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ολυμπιακός είμαι, αλλά θέλω ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό αύριο (25/2, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτό.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός Τρίκαλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις οπαδικές του προτιμήσεις, τονίζοντας πως δεν τις έχει κρύψει ποτέ, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, μετά από την επίσκεψή του στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στον αέρα της εκπομπής των δημοσιογράφων Κώστα Αργυρούση και Γιώργου Παπαγεωργόπουλου.

Όπως ο ίδιος σημείωσε, θεωρεί πως έχουν γίνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια για την εξυγίανση και για αυτό το λόγο το πρωτάθλημα είναι φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

«Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά. Ελπίζω να δω το ντέρμπι, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου. Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μιλώντας συνολικά για την κατάσταση που βρίσκεται το άθλημα τόνισε: «Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν».

Εκπληκτικό πού ο Μαρσέλο μπορεί να πάει σχεδόν τσάμπα, μετά τον Ολυμπιακό

Κι όμως! Στον Ολυμπιακό έχουν πέσει τα πρώτα τηλέφωνα για μεταγραφές

Η κόντρα που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ολυμπιακός είμαι, αλλά θέλω ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.