ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας – Ποια είδη μπορούμε να παραγγείλουμε (vid)

Τα «μυστικά» της λαγάνας - Πού θα κινηθούν οι τιμές.
Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας – Ποια είδη μπορούμε να παραγγείλουμε (vid)

Η Καθαρά Δευτέρα για το 2023 είναι προ των πυλών και οι Έλληνες ετοιμάζονται να γευτούν τα καθιερωμένα εδέσματα της ημέρας. Πιο γνωστό εξ αυτών η λαγάνα φυσικά. Που θα κυμανθούν οι τιμές.

Σε ρεπορτάζ που έκανε η ERT, μίλησε ο πρόεδρος αρτοποιών Ροδόπης. Γιώργος Θεοφανάκης και ανέλυσε τα δεδομένα που θα ισχύσουν φέτος. «τα κοστολόγια έχουν ανεβεί ούτως ή άλλως. Οσον αφορά την ενέργεια, το κόστος των αλεύρων κτλ. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τις τιμές να πάμε στις τιμές που ήμασταν πέρσι. Την λαγάνα, το κιλό, θα την πάρετε 3 ευρώ.  Σε κάθε συνάδελφο διαφέρει, το επάγγελμα είναι ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει τις τιμές που θέλει. Αλλα φυσιολογικά αν πουλήσω στην τιμή που πούλησα πέρσι είμαστε μέσα».

Οσο για τα είδη λαγάνας που υπάρχουν ο κ Θεοφανάκης σημείωσε: «Υπάρχει λαγάνα με ελιά και κρεμμύδι, λαγάνα ολικής άλεσης, λαγάνα με ταχίνι, χωριάτικη, γεμιστή πάλι. Ο καθένας ό,τι γούστο έχει, αρκεί να μας την παραγγείλει. Να μου πει δηλαδή θέλω μια λαγάνα με κρεμμύδι κι ελιά, μία λαγάνα με σοκολάτα. Σήμερα θα βγάλουμε 200-250 κιλά και την Καθαρά Δευτέρα αν πάμε σύμφωνα με το περσινό θα ξεπεράσουμε τους 2 τόνους».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τη λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας – Ποια είδη μπορούμε να παραγγείλουμε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.