SPORTIME BET

Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα με μια σούπερ online προσφορά – Τουλάχιστον 4,6 εκατ. ευρώ μοιράζει το παιχνίδι την Κυριακή

Ακόμα μία μοναδική προσφορά από τον ΟΠΑΠ και το Τζόκερ!
Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα με μια σούπερ online προσφορά – Τουλάχιστον 4,6 εκατ. ευρώ μοιράζει το παιχνίδι την Κυριακή

Με μία σούπερ προσφορά μπορούν να γιορτάσουν οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ την Καθαρά Δευτέρα. Συγκεκριμένα, η “Super Offer”* του ΤΖΟΚΕΡ online ισχύει για τις επόμενες δύο κληρώσεις του παιχνιδιού, για όσα δελτία κατατεθούν διαδικτυακά έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:30.

Για αυτή την προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Γρήγορη κατάθεση δελτίων μέσω του διαδικτύου

Μετά το 11ο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν 4,6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, από όπου και αν βρίσκονται, καταθέτοντας τα δελτία τους διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Όσοι παίζουν πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ online, χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι, αλλά και να ενημερώνονται για τις προσφορές, μεταξύ των οποίων και για την “Super Offer”* για την Καθαρά Δευτέρα.

Η αυριανή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογήΤΖΟΚΕΡ. κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα με μια σούπερ online προσφορά – Τουλάχιστον 4,6 εκατ. ευρώ μοιράζει το παιχνίδι την Κυριακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.