ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μόνο με τόσα θα συνεχίζει – Θέλει να γίνει το απόλυτο Νο1!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει η Μπενφίκα να τον ανταμείψει για όσα έχει προσφέρει.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μόνο με τόσα θα συνεχίζει – Θέλει να γίνει το απόλυτο Νο1!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία από τη στιγμή που έφυγε από τη Super League 1 και τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας γκολκίπερ βρήκε την… Ιθάκη του στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα, εκτοξεύοντας της χρηματιστηριακή του αξία με αυτά που έχει πετύχει.

Οι… μνηστήρες που έχουν μαζευτεί γύρω του είναι πολλοί, ωστόσο η πορτογαλική ομάδα θέλει το κατάλληλο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Φέτος ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τα «σπάει»: 38 ματς/20 clean sheets! Συνάμα, η Μπενφίκα κάνει πρωταθλητισμό, έχοντας ήδη σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Τι απομένει για το Νο1 της Εθνικής Ελλάδας; Η υπογραφή του νέου συμβολαίου έως το 2026 από την στιγμή που στράβωσε στο φινάλε το deal με τον Αγιαξ τον περασμένο Αύγουστο.

Έχουμε και λέμε: Οταμέντι, Ζοάο Μάριο, Γκριμάλντο, Νέρες και Ράφα εισπράττουν ήδη πάνω από (τουλάχιστον) δύο μύρια ΚΑΘΑΡΑ τον χρόνο.

Ο «Ody» δεν ακούει καν κάτι λιγότερο από το εν λόγω πόσο. Για να μην πω πως θέλει να ΄ναι Νο1 στα αποδυτήρια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μόνο με τόσα θα συνεχίζει – Θέλει να γίνει το απόλυτο Νο1!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.