MEDIA

Μουσικό Κουτί: Ολική ανατροπή – Έτσι θα συνεχιστεί στην ΕΡΤ

Συνεχίζεται και του χρόνου η εκπομπή «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ.
Μουσικό Κουτί: Ολική ανατροπή – Έτσι θα συνεχιστεί στην ΕΡΤ

Τι κι αν ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» τελικά η κρατική τηλεόραση έκανε την ολική ανατροπή με τη νέα συμφωνία να λέει ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Τα τελευταία τρία χρόνια στο Μουσικό Κουτί βλέπουμε εβδομαδιαία επεισόδια με γνωστούς καλλιτέχνες να ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του σε διασκευή. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όμως έγινε πολύ κουραστικό και κοπιαστικό για όλη την ομάδα της εκπομπής καθώς οι απαιτήσεις ήταν σταθερά υψηλές. Έτσι είδαμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου να κάνει ανάρτηση στην οποία ανακοίνωνε το τέλος της με το πέρας της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση της ΕΡΤ όμως, η οποία κατηγορήθηκε ότι ευθύνεται για το τέλος της εκπομπής, είχε άλλα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, η μουσική εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά με άλλο φορμάτ.

Συγκεκριμένα Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη θα παραμείνουν στην παρουσίαση όμως αντί για εβδομαδιαίο πρόγραμμα και 36 επεισόδια τη χρονιά θα έχουμε συνολικά 10 μόλις επεισόδια όλο το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι εκπομπή θα έχει τη μορφή ενός special προγράμματος ολοκληρώνοντας τον κύκλο της όχι τον φετινό Ιούνιο αλλά τον Ιούνιο του 2024!

Μουσικό κουτί: Το τρέιλερ για την εκπομπή «Μαλαματένια λόγια» την Τετάρτη 01/03/2023

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουσικό Κουτί: Ολική ανατροπή – Έτσι θα συνεχιστεί στην ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.