ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: Ιταλικά μάτια στους «Ζωσιμάδες» γι’ αυτόν και όχι μόνο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τσεκάρεται από αρκετές ομάδες, αλλά υπήρξε και κλαμπ που παρακολούθησε το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ για να δει ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.
Κωνσταντέλιας: Ιταλικά μάτια στους «Ζωσιμάδες» γι’ αυτόν και όχι μόνο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot όνομα της Super League 1 και αρκετές ομάδες έχουν μπει σε διαδικασία τσεκαρίσματος.

Το καλοκαίρι θα είναι δεδομένα καυτό για εκείνον και τον ΠΑΟΚ. Μαζί θα πρέπει να αποφασίσουν για το επόμενο βήμα στη μεταξύ τους συνεργασία μετά την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές. Πώληση ή παραμονή για έναν ακόμη χρόνο προκειμένου να παίξει και στην Ευρώπη;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια αυτή τη στιγμή γιατί δεν γνωρίζει τα δεδομένα. Πόσες προτάσεις θα φτάσουν και από ποιους; Οι ενδιαφερόμενοι συνεχώς αυξάνονται και η Αταλάντα είναι μία εξ αυτών.

Καιρό τώρα έχει βάλει στο μπλοκάκι της τον 19χρονο επιτελικό χαφ και το Σάββατο (25/2) άνθρωπός της βρέθηκε στους «Ζωσιμάδες». Παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με τον Βολιώτη. Οι Μπεργκαμάσκι, άλλωστε, έχουν τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα να δίνουν ποσά που θα κάλυπταν τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα αναζητούν ταλαντούχους παίκτες που τους εξελίσσουν για να τους πουλήσουν στη συνέχεια. Εύλογα το «πακέτο» που έχει ο Κωνσταντέλιας, μπορεί να θεωρηθεί ελκυστικό.

Εκτός του wonderkid των «ασπρόμαυρων», πάντως, πέρασε από τεστ και -τουλάχιστον- ένας ακόμη ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λώλη, για χάρη του οποίου παρακολούθησε το παιχνίδι άνθρωπος της Σπέτσια.

Η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου έχει βάλει στο μάτι μήνες τώρα τον εξτρέμ των Ηπειρωτών από τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Ο 20χρονος δεν έχει γεμάτη χρονιά φέτος, αλλά θεωρείται project για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από αυτό, βέβαια, μέχρι το βήμα στη Serie A η απόσταση είναι μεγάλη και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό το τσεκάρισμα να συνεχιστεί πριν βγει η τελική απόφαση «αετών».

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ο Κούτσιας έτοιμος για το American Dream – Μαζί και ο θείος του!

Το διπλό στον ΟΦΗ ανέβασε στα μάτια του Καρυπίδη τον κόουτς Τερζή!

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μόνο με τόσα θα συνεχίζει – Θέλει να γίνει το απόλυτο Νο1!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντέλιας: Ιταλικά μάτια στους «Ζωσιμάδες» γι’ αυτόν και όχι μόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.