ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλγουόκι Μπακς: 15η συνεχομένη νίκη κόντρα στους Νετς με εξαιρετικό Γιάννη – Αήττητοι τον Φεβρουάριο

Ένα εξαιρετικό σερί τρέχουν οι Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι επιβλήθηκαν χτες το βράδυ και των Μπρούκλιν Νετς.
Μιλγουόκι Μπακς: 15η συνεχομένη νίκη κόντρα στους Νετς με εξαιρετικό Γιάννη – Αήττητοι τον Φεβρουάριο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε κανονικά στο ματς χτες με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς με 118-114 και να σημειώνουν την 15η σερί τους νίκη!

Σε απίστευτη φόρμα βρίσκονται τα «ελάφια» με την ομάδα του 2 φορές MVP να περνάει και από το Barclays Center αλώβητη. Οι Μπακς «τρομάζουν» με τις επιδόσεις τους και βρίσκονται πλέον εδραιωμένοι στην πρώτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 44-17.

Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Μαιάμι Χιτ ο Γιάννης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Σημείωσε 33 πόντους με 1/2 τρίποντα και 14 στα 25 δίποντα, μάζεψε 15 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του σε μόλις 28 λεπτά στα οποία έμεινε στο παρκέ.

Συμπαραστάτες του Γιάννη ήταν ο Κρις Μίντλετον με 18 πόντους ο Τζρου Χόλιντεϊ με 14 και 4 ασίστ και ο Μπρουκ Λόπεζ με 13 πόντους. Από την αντίπερα όχθη Μίκαλ Μπρίτζες με 26 πόντους και Σπένσερ Ντίνουγουιντι με 19 δεν αρκούσαν για να σταματήσουν τους υπερηχητικούς Μπακς.

Μιλγουόκι Μπακς – Μπρούκλιν Νετς: Δείτε τα highlights του αγώνα αλλά και την εμφάνιση του Greek Freak

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλγουόκι Μπακς: 15η συνεχομένη νίκη κόντρα στους Νετς με εξαιρετικό Γιάννη – Αήττητοι τον Φεβρουάριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις