MEDIA

Survivor trailer 2/3: ΧΑΜΟΣ με Μπάρτζη και Ευρυδίκη – Κρατάμε την Ελευθερία για να πηγαίνει με τον Μάριο

Survivor trailer 2/3: Όλα όσα θα δείτε στο επεισόδιο - Αγώνισμα επικοινωνίας, κόντρες και τρομερή ίντριγκα!
Survivor trailer 2/3: ΧΑΜΟΣ με Μπάρτζη και Ευρυδίκη – Κρατάμε την Ελευθερία για να πηγαίνει με τον Μάριο

Survivor trailer 2/3: Το Survivor All Star επιφυλάσσει στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/3) μια ακραία κόντρα στην ομάδα των Κόκκινων.

Ένα ιδιαίτερα γεμάτο επεισόδιο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έρχεται για να ταρακουνήσει για τα καλά τον Άγιο Δομίνικο.

Όχι, δεν μιλάμε μόνο για το αγώνισμα επικοινωνίας, το κερδίζει αυτή η ομάδα. Μιλάμε για την έντονη λογομαχία Μπάρτζη – Ευρυδίκης με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία των Κόκκινων.

Βλέπουμε στην αρχή του trailer, ότι η Ελένη Χαμπέρη εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την υποψηφιότητά της.

Εδώ που τα λέμε, ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας της και οι μέτριες επιδόσεις της έδωσαν μπόλικη τροφή στις υπόλοιπες γυναίκες των διασήμων να την ψηφίσουν.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Βέβαια, το γεγονός ότι η Ελευθερίου είχε τρεις ψήφους, προκάλεσε επίσης νεύρα από άτομα που δεν ήθελαν την Ελένη στον ντορβά.

Survivor trailer 2/3: Η μεγάλη κόντρα Μπάρτζη – Ευρυδίκης

Πριν το αγώνισμα, ο Μπάρτζης τα βάζει με την παρέα της Ελευθερίου, καθώς υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια δεν βγήκε υποψήφια για να κάνει… παρέα στον Μάριο – Πρίαμο.

Με το που το ακούει, η Τελεφερίκ αποτελεί ψεύτη τον Κορίνθιο αγρότη και μετά αρχίζει το γλέντι. Ο Μπάρτζης βρίσκεται μόνος του να προσπαθεί να αποδείξει ότι λέει αλήθεια, με πολλούς Κόκκινους να στέκονται απέναντί του.

Στη συνέχεια υπάρχει κόντρα με Ευρυδίκη, η οποία του φωνάζει και το σόου επιβίωσης μας προετοιμάζει για ένα δυναμικό επεισόδιο.

Αλήθεια, μήπως σας θυμίζει κάτι; Μήπως το Συμβούλιο του Νησιού με το περίφημο κινητό της Ασημίνας και τα τσιγάρα της Δαλάκα;

Τέλος, δεν θα δούμε ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά, γιατί το επεισόδιο του επάθλου φαγητού θα πάει για Κυριακή (5/3).

https://youtu.be/0T90eGYENaI?t=2

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor trailer 2/3: ΧΑΜΟΣ με Μπάρτζη και Ευρυδίκη – Κρατάμε την Ελευθερία για να πηγαίνει με τον Μάριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!