MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Φιλαρέτη βρίσκει στοιχεία για τον γιο της – Είναι ο Βίκος;

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή βρίσκεται η σειρά Μαύρο Ρόδο.
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Φιλαρέτη βρίσκει στοιχεία για τον γιο της – Είναι ο Βίκος;

Συνεχίζει να καθηλώνει το Μαύρο Ρόδο και στα επόμενα επεισόδια καθώς η Ελισάβετ σφίγγει τα δόντια και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δεν αντέχει άλλο αυτό το βάρος μέσα της και του αποκαλύπτει το μεγάλο τραύμα από τα παιδικά της χρόνια που την οδήγησε στο μοναστήρι.

Στο μεταξύ Καστρινός και Πολυξένη διαλύουν την συμμαχία τους όμως εκείνη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει στο ίντερνετ το «θαύμα» του αδερφού του όμως ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος από αυτό.

Στη μονή η θέση της Κασσιανής τρίζει καθώς πράγματα από το αμαρτωλό παρελθόν της βγαίνουν στην επιφάνεια. Κινδυνεύει να πάθει ότι ακριβώς έπαθε και η προκάτοχός της. Σύντομα ο Μανώλης και η Ευτυχία την στριμώχνουν για τα καλά. Την απειλούν ότι θα βγάλουν όλο το παρελθόν της στην επιφάνεια αν δε σταματήσει τους εκβιασμούς.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Θα βρει η Φιλαρέτη τον γιο της;

Η Κασσιανή αρχίζει να υποπτεύεται τις κινήσεις της Φιλαρέτης. Μάλιστα καταλαβαίνει ότι η μοναχή βγήκε κρυφά από τη μονή. Τη Φιλαρέτη όμως δεν την ενδιαφέρει καθόλου το τι μαθαίνει η Κασσιανή ούτε η αντίδρασή της. Αυτό που τη νοιάζει είναι ότι πλέον έχει κάποια στοιχεία στα χέρια της για το τι απέγινε ο γιος της.

Παράλληλα οι έρευνές της την οδηγούν σε όλο και περισσότερα στοιχεία για το που βρίσκεται και ποιος είναι ο γιος της. Μαθαίνει περισσότερες πληροφορίες αλλά και για νέα πρόσωπα που σχετίζονται για το παιδί που κάποτε έφερε στη ζωή.  Η ίδια δείχνει αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος. Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν θα τα καταφέρει και τι θα βρει στην άκρη του νήματος. Είναι πράγματι ο Βίκος ο γιος της όπως υποψιαζόμαστε;

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το mediatime.gr.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: «Κλέβονται» Βίκος – Αλεξία – Με αυτή τα φτιάχνει ο Σταυρίνος

Το βίντεο του Luben TV περί ερευνητικής ελληνικής δημοσιογραφίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Φιλαρέτη βρίσκει στοιχεία για τον γιο της – Είναι ο Βίκος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα