ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: To κενό του Ρουπ και το κέντρο της άμυνας – Τo ρεκόρ που θέλει να «σπάσει» στη Λαμία!

Ο Λούκας Ρουπ είναι η μεγάλη απουσία για τον Άρη που θελει στη Λαμία να κάνει κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά φέτος!
Άρης: To κενό του Ρουπ και το κέντρο της άμυνας – Τo ρεκόρ που θέλει να «σπάσει» στη Λαμία!

Στη Λαμία παίζει ο Άρης το απόγευμα (17.30, Cosmotesport 2 HD). Εξασφαλισμένη η θέση στα play off, αλλά όχι και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κόντρα σε μια ομάδα που είναι στην τελευταία θέση και για πολλούς, μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό.

Προερχόμενος από δύο νίκες με ΟΦΗ και Ατρόμητο, ο Άρης ψάχνει την τρίτη στη σειρά, κάτι… άγνωστο για τους «κιτρινόμαυρους» αφού το σερί τους σταματούσε στις δύο!

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τόλης Τερζής, είναι ο τραυματίας Λούκας Ρουπ- για τον οποίο υπάρχει πρόθεση να γίνει άμεσα κουβέντα για ανανεώση – που δεν αποκλείεται να χάσει και το τελευταίο της regular season της Super League, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόουτς του Άρη είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγή στην αρχική 11άδα, στην οποία έχει κατασταλάξει. Στο δίλλημα Χριστοδουλόπουλος ή Ιτούρμπε, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επιλέγει τον Παραγουανό.

Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή που θα έχει ο Άρης σε πρόσωπα στην 11άδα, αφού παρά την επιστροφή του Φαμπιάνο που εξέτισε την τιμωρία του, ο βραζιλιάνος δεν θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα, με τον Ενκουλού να διατηρεί τη θέση του δίπλα στον Μπράμπετς, στο κέντρο της άμυνας.

Συνοψίζοντας όσον αφορά στους 11 που θα ξεκινήσουν στο «Αθ. Διάκος», κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, Μπράμπετς, Ενκουλού δίδυμο στα στόπερ, ενώ στα άκρα της άμυνας παραμένουν οι Οντουμπάζιο και Πίρσμαν.

Στα χαφ η τριάδα των Ετέμπο, Νταρίντα και τον Ματέο Γκαρσία μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά, με ακραίους τους Πάλμα και Ιτούρμπε.

Την «κιτρινόμαυρη» αποστολή συμπληρώνουν οι: Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Μαζικού, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: To κενό του Ρουπ και το κέντρο της άμυνας – Τo ρεκόρ που θέλει να «σπάσει» στη Λαμία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!