ΑΡΗΣ

Τρελάθηκε ο Ρόμπερτ Παλικούτσα και παίρνει σκούπα στον Άρη!

Ο τεχνικός διευθυντής που επέλεξε ο Άρης είδε πράγματα φυσικά που δεν του άρεσαν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν την έξοδο!
Τρελάθηκε ο Ρόμπερτ Παλικούτσα και παίρνει σκούπα στον Άρη!

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση που έδωσε ο Άρης με τη Λαμία για τη Super League 1.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη ήταν στο ΔΑΚ και έφριξε. Αυτά που είδε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν του άρεσαν καθόλου.

Σε σημείο που όσοι ήταν το πλευρό του να έχουν να το λένε για το πόσο έκπληξη του προκάλεσε το χάος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση της ομάδας και κυρίως με τη νοοτροπία που μπήκε στο παιχνίδι.

Πολλές οι σημειώσεις στο μπλοκάκι του. Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που δεν του άρεσαν. Μέχρι το τέλος των play off, η λίστα του θα είναι έτοιμη και θα την πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τον οποίο έχει συχνή πλέον επαφή.

Πολύ πιθανό να προκύψουν αποχωρήσεις από το κιτρινόμαυρο ρόστερ που θα προκαλέσουν έκπληξη. Και τα ονόματα και ο αριθμός όσων θα είναι στη μαύρη λίστα θα προξενήσουν αίσθηση.

Βέβαια, το πρόβλημα έγκειται και στο τι συμβόλαια θα έχουν όλοι αυτοί αλλά και πόσο διατεθειμένοι ή όχι θα είναι προκειμένου να προκύψουν οι σχετικές συζητήσεις.

Το ζήτημα είναι πως το πρώτο καλοκαίρι του Παλικούτσα θα είναι δύσκολο τόσο στα ins όσο και στα outs.

Και βάζω εδώ τελεία, αλλά θα επανέλθω με ονόματα και διευθύνσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρελάθηκε ο Ρόμπερτ Παλικούτσα και παίρνει σκούπα στον Άρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.