ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον Ιανουάριο έμεινε ο Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι όμως είναι άλλη υπόθεση

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον Ρέαμπτσιουκ αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα πράξει το ίδιο και το καλοκαίρι
Τον Ιανουάριο έμεινε ο Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι όμως είναι άλλη υπόθεση

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός πάει την Κυριακή (12/3) στην OPAP Arena για να παίξει κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κάθε ντέρμπι είναι σπουδαίο αλλά αυτό που έρχεται, φαντάζει στα μάτια αρκετών ίσως ως το τελευταίο χαρτί των πρωταθλητών να πιέσουν τους αντιπάλους τους.

Να μεταφέρουν σε εκείνους το άγχος εν όψει πλέι οφ.

Μετά ο Ολυμπιακός σίγουρα ανάλογα και το αποτέλεσμα της σεζόν θα πρέπει το καλοκαίρι να σκύψει πάνω από τα προβλήματα που δημιούργησε ο κακός σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού.

Χρειάζεται περισσότερη μεθοδικότητα αν μη τι άλλο και το ζήτημα είναι πως σε αρκετές θέσεις θα υπάρξουν προσθήκες και αποχωρήσεις.

Από αυτές που συζητήθηκαν πάρα μα πάρα πολύ ήταν φυσικά εκείνη του αριστερού μπακ. Θέση δηλαδή που ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση με την απόκτηση του Ραμόν από τη Φλάμενγκο. Μεταγραφή του 1,5 εκατομμύριου έκαναν οι πρωταθλητές.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Εκείνος που λογίζεται βασικός όμως είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Ο μολδαβός που βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει για Ιταλία ή Γαλλία τον Ιανουάριο αλλά όλο αυτό κόπηκε από τα πολύ υψηλά κλιμάκια.

Αν ακόμα χειρότερα, ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος, ο Ρέαμπτσιουκ σίγουρα είναι από τους παίκτες που θα πέσει πάνω το βάρος από κοινή γνώμη και κόσμο.

Άρα μάλλον το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι αρκετά σημαντικό για τον ίδιο αλλά φυσικά και για τον Ολυμπιακό για τη θέση.

Βέβαια, δεν είναι και εύκολη η απόκτηση βασικού αριστερού μπακ αν και ποτέ δεν ξέρεις π.χ. τη σεζόν  μπορεί να κάνει ο Ραμόν.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τον Ιανουάριο έμεινε ο Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι όμως είναι άλλη υπόθεση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.