MEDIA

Survivor All Star: Θα υπάρξουν νέες ομάδες; – Τι απάντησε ο Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός: «Στο σύντομο μέλλον δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν οι ομάδες».
Survivor All Star: Θα υπάρξουν νέες ομάδες; – Τι απάντησε ο Γιώργος Λιανός

Survivor All Star: Αποκαλυπτικός για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στις ομάδες του Survivor, εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιανός.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ότι τουλάχιστον όσον αφορά το κοντινό μέλλον, δεν πρόκειται να δούμε αλλαγές στις «Διάσημους» και «Μαχητές».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε νέο παίκτη; Η σχετική ερώτηση στον Λιανό: «Πολύ δύσκολα πλέον, δεν ξέρω. Αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση πρέπει να δουν πώς βγαίνει πώς δεν βγαίνει το πράγμα».

Στο ενδεχόμενο να δούμε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη στην ίδια ομάδα επειδή είναι ζευγάρι και τους έχουν χωριστά, ήταν ξεκάθαρος: «Κοίτα στο σύντομο μέλλον δεν νομίζω. Γιατί οι ομάδες είναι σε πόλωση».

Οσο για το αν με τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο Survivor All Star, το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί περι τα τέλη Ιουνίου, ο Λιανός ήταν καταφατικός: «Ναι, ναι».

Επίσης ο παρουσιαστής επιβεβαίωση το άγριο σκηνικό που έγινε με Στάθη Σχίζα και Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor All Star: Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: Θα υπάρξουν νέες ομάδες; – Τι απάντησε ο Γιώργος Λιανός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!