MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά υποψιάζεται τον Αλέξη για τα κομμένα φρένα

Όλες οι υποψίες για τα κομμένα φρένα μαζεύονται στον Αλέξη στη σειρά «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά υποψιάζεται τον Αλέξη για τα κομμένα φρένα

Η γη της ελιάς συγκλονίζει στα επόμενα επεισόδια με την Αθηνά να κινδυνεύει καθώς τα φρένα του αυτοκινήτου της βρίσκονται κομμένα! Η σειρά του Mega είναι για άλλη μία φορά γεμάτη εκπλήξεις με την τηλεθέαση να παραμένει πολύ ψηλά.

Η Αθηνά σοκαρίζεται όταν από το συνεργείο την ειδοποιούν ότι τα φρένα στο αυτοκίνητό της είναι κομμένα. Μαζί με τον εισαγγελέα οι πρώτες τους υποψίες πέφτουν κατευθείαν στον Αλέξη.

Ωστόσο ο Μιχάλης, παρότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και να τον έχουν υπό παρακολούθηση.

Την ίδια ώρα και η Ισμήνη γεμάτη υποψίες για τον Κωνσταντίνο αρχίζει να παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Ο Κωνσταντίνος δε φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτές τις υποψίες.

Ο Αλέξης με πονηρές σκέψεις στο μυαλό του πηγαίνει στην Αθηνά προκειμένου να της ζητήσει συγνώμη. Εκείνη όμως θα τον πετάξει έξω από το σπίτι καθώς δε πιστεύει τίποτα από όσα της λέει.

Ο Αλέξης φτάνει για ακόμη μία φορά στα άκρα. Επιχειρεί να εκβιάσει συναισθηματικά την Μαργαρίτα και αρχίζει να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Η Μαργαρίτα είναι ανήμπορη να αντιδράσει στα ξεσπάσματά του και φοβάται πλέον και για τον ίδιο της τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Άρης έμπορος ναρκωτικών – Αποκαλύπτεται ποιος έστησε την απαγωγή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σοκ, η καρδιά του Αντώνη σταματά!- Ήρθε το τέλος;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ από το επεισόδιο της Παρασκευής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά υποψιάζεται τον Αλέξη για τα κομμένα φρένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα