ΠΑΟΚ

Τι θα κάνει ο Μπότο και ο ΠΑΟΚ με τη ρήτρα του Ντάντας!

Ο Μπότο προσπαθεί να πείσει τον ΠΑΟΚ για τον Ντάντας, αλλά το να παραμείνει μοιάζει mission impossible.
Τι θα κάνει ο Μπότο και ο ΠΑΟΚ με τη ρήτρα του Ντάντας!

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας στο ρόστερ, αλλά σε καμία περίπτωση στα λεφτά που προβλέπει η ρήτρα του.

Ο Μπότο προσπαθεί να πείσει τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά, η Μπενφίκα δεν κάνει εκπτώσεις επομένως το πράγμα μοιάζει δύσκολο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κανείς δεν αντιλέγει πως η επιλογή του έχει πιάσει τόπο ποδοσφαιρικά. Επιλογή Ζοσέ Μπότο 101%, από το γνωστό μανατζερικό του γραφείο στην Πορτογαλία που ΄χει «φορτώσει» και τον Φιλίπε Σοάρες.

Ο Τιάγκο Ντάντας με 28 ματς/4 γκολ έχει μία «γεμάτη» χρονιά σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, όχι όμως στον βαθμό ο ΠΑΟΚ να πλερώσει 4 «χαρτιά» για την εξαγορά του 50% των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα.

DE FACTO! Η πρόθεση υπάρχει, η εντολή στον Ζοσέ Μπότο έχει δοθεί μα τα αφεντικά στον «Δικέφαλο» δεν συζητάνε με πάνω από 2 μύρια για το αντίστοιχο ποσοστό δικαιωμάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα κάνει ο Μπότο και ο ΠΑΟΚ με τη ρήτρα του Ντάντας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).