MEDIA

MasterChef 12/3 spoiler: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μεγάλο MasterChef spoiler - Αυτοί είναι τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!
MasterChef 12/3 spoiler: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

MasterChef 12/3 spoiler: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό (21:00) επεισόδιο του MasterChef, με την τελευταία ομαδική δοκιμασία να φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παίκτες.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζεται σήμερα με τα αποτελέσματα της εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας αλλά και την μάχη τριών παικτών για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

MasterChef 12/3 spoiler: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μέσα από το Sportime, έχετε διαβάσει ήδη για το ποια ομάδα θα καταφέρει να βγει νικήτρια από την ομαδική, όμως δεν μένουμε εκεί καθώς το νέο μεγάλο spoiler αποκαλύπτει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Το ζητούμενο για τις δύο ομάδες, ήταν να δημιουργήσουν, έχοντας συγκεκριμένο μπάτζετ, ένα μενού που θα προσφερόταν σε 60 εργαζόμενους του καταστήματος Mart.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι, κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με την ομάδα του Μότο Μότο όμως να κάνει ένα μεγάλο λάθος, προσφέροντας ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη.

Η αστοχία αυτή, σε ένα πιάτο που επιμελήθηκε ο Νίκος Τράκας, αναμένεται να στοιχήσει στους κόκκινους που θα βρεθούν στο καναβάτσο, όμως η ήττα δεν θα είναι το τελευταίο πρόβλημα για τους ίδιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπλε ομάδα ως νικήτρια θα κληθεί να υποδείξει τον παίκτη που θα λάβει την ασυλία, με την Μαρία Μπέη ως αρχηγός να την δίνει στην Μαρία Ματσούκαρου.

Η Κύπρια παίκτρια ίσως αποτελούσε τον εύκολο στόχο, όμως πλέον δεν θα μπορεί να ψηφιστεί.

Το μεγάλο λάθος όμως ήρθε από τον Νίκο Τράκα στο πιάτο με το ψάρι, γεγονός που θα τον στείλει χωρίς καμία αμφιβολία στον τάκο.

Όσον αφορά όμως τους άλλους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση, αυτοί αναμένεται να είναι ο Μότο Μότο που ως αρχηγός θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί αλλά και ο Θοδωρής που ήταν ο υπαρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Οι δύο παίκτες ήταν οι απόλυτοι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός μενού που απογοήτευσε ενώ το γεγονός ότι δεν φάνηκαν και ιδιαιτέρως δημοκρατικοί κατά τη δημιουργία του, είναι κάτι που θα τους κοστίσει.

MasterChef 12/3: Έτσι προέκυψαν τελικά οι τρεις υποψήφιοι 

Εν τέλει η ψηφοφορία στο επεισόδιο της Κυριακής (12/3) κατέληξε ως εξής: Βαγγέλης 6 ψήφοι, Τράκας 6 ψήφοι, Παύλος 3 ψήφοι, Στέλλα 2 ψήφοι και Αλέξανδρος 1 Ψήφο. Οπότε μαζί με την Μαρία Ματσούκαρου υποψήφιοι βγήκαν ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Θυμίζουμε πως ο Μότο Μότο είχε δεσμευθεί να πάρει την ευθύνη εφόσον η ομάδα του έχανε, κάτι που δεν έκανε. Οκ δεν τους βρήκαμε όλους τους υποψήφιους αυτή τη φορά, ωστόσο ο Νίκος Κοντός δεν τήρησε τον λόγο του

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 12/3 spoiler: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα