ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Παναγιώτης Βαρούχας για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δύο κόκκινες δεν δόθηκαν! Μία σε Μουκουντί και μία σε Άμραμπατ (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και μίλησε για δύο κόκκινες.
Παναγιώτης Βαρούχας για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δύο κόκκινες δεν δόθηκαν! Μία σε Μουκουντί και μία σε Άμραμπατ (vid)

Δύο κόκκινες που δεν πήρε η ΑΕΚ εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας επισήμανε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ πως έπρεπε να είχαν αποβληθεί Μουκουντί και Αμραμπατ. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός ορθώς έχει παράπονα.

Από το Sportime ενημερωθήκατε αναλυτικά για τις επίμαχες φάσεις που έβγαζαν μάτι. Με άλλα λόγια, για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ του Πινέδα για την ΑΕΚ. Συμφώνησε σε αυτό ο Παναγιώτης Βαρούχας και όχι μόνο. Την ίδια άποψη είχε και για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μπακαμπού.

Τα λάθη που εντόπισε ο πρώην διαιτητής είχαν να κάνουν με δύο αποβολές της ΑΕΚ. Πρώτα, του Μουκουντί στη φάση με τον Κανός, όπου δεν δόθηκε ούτε φάουλ. Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε πως ο Κανός ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Διότι ο Βίντα δεν ήταν πιο μπροστά από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, το VAR θα έπρεπε να παρέμβει. Προφανώς δεν είχαν την ίδια άποψη περί κόκκινης. Στο φάουλ δεν μπορούσε να παρέμβει, μιας και ήταν εκτός περιοχής.

Η έτερη κόκκινη για την οποία μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας είχε να κάνει με το σπρώξιμο του Αμραμπατ πάνω στον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα. «Έπρεπε να έχει αποβληθεί», ήταν το σχόλιό του.

Σωστές έκρινε τις υπόλοιπες φάσεις του διαιτητή Μαριάνι.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Βαρούχας για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δύο κόκκινες δεν δόθηκαν! Μία σε Μουκουντί και μία σε Άμραμπατ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.