ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ατάκα Οικονόμου στον ΣΚΑΪ – Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να τα ξέρει όλα!

Ποιος είναι ο ρόλος άραγε του Πρωθυπουργού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Οικονόμου;
Απίστευτη ατάκα Οικονόμου στον ΣΚΑΪ – Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να τα ξέρει όλα!

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ για τις κατηγορίες που δέχεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τραγωδία στα Τέμπη.

Το ξέπλυμα στην Κυβέρνηση συνεχίζεται από τα Ελληνικά ΜΜΕ τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν την ευθύνη που φέρει το κόμμα της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό από τις πρώτες ώρες πως το ανείπωτο δυστύχημα είναι αποτέλεσμα «τραγικού ανθρώπινου λάθους του σταθμάρχη»…

Μετά το αφήγημα του παραλόγου του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιάννη Οικονόμου, προχτές για τον «ανήξερο Πρωθυπουργό», σήμερα ήρθε ο συνονόματός του, Δημήτρης Οικονόμου, στην εκπομπή «Σήμερα» να συνεχίσει τα λόγια του προλαλήσαντα για ακόμη μέρα.

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι παιδιά ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών και να ξέρει (σε) κάθε υπουργείο την κάθε λεπτομέρεια!», δήλωσε αγανακτισμένος ο δημοσιογράφος.

Μεγαλώνει λοιπόν όπως φαίνεται η λίστα με τα όσα δε μπορεί να ξέρει ο Πρωθυπουργός παρότι για την επικινδυνότητα των σιδηροδρομικών γραμμών έχουν σταλεί προειδοποιητικές επιστολές από εργαζόμενους αλλά και παρατηρήσεις από την Ευρώπη όλα τα 4 χρόνια της πρωθυπουργίας του.

Δεν ήξερε ο Μητσοτάκης για τον ΟΣΕ, δεν ήξερε για τις υποκλοπές, δεν ήξερε για τις απευθείας αναθέσεις, για τον Πάτση, τον Λιγνάδη και προφανώς δεν ξέρει για ποιο λόγο βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται και τι σημαίνει αυτή αν είναι να αποδεχτούμε όλες αυτές τις «άγνοιες»…

Δείτε επίσης:

Όταν Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν ήξεραν τίποτε

Τραγωδία στα Τέμπη: «Παραλύει» η χώρα από τη γενική απεργία – Ποιοι συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τέμπη: Κόλαφος για την κυβέρνηση το ρεπορτάζ του BBC – «Ένα δυστύχημα που περίμεναν να συμβεί»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη ατάκα Οικονόμου στον ΣΚΑΪ – Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να τα ξέρει όλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.