MEDIA

Ο Γιώργος Λιανός ξεφτίλισε Πιλίδη και Γκότση! – Πολύ σκληρές κουβέντες για την αποβολή τους από το Survivor All Star! (vid)

Η παραγωγή του Survivor All Star, δια στόματος Γιώργου Λιανού, έκανε ξεφτίλα τους Ηλίας Γκοτση και Γιωρίκα Πιλίδη.
Ο Γιώργος Λιανός ξεφτίλισε Πιλίδη και Γκότση! – Πολύ σκληρές κουβέντες για την αποβολή τους από το Survivor All Star! (vid)

Πλήρης επιβεβαίωση για το Sportime για την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση από το Survivor All Star. Ανακοινώθηκε επίσημα από τα χείλη του Γιώργου Λιανού. Μόνο που η παραγωγή του Survivor δεν έμεινε εκεί. Ο Γιώργος Λιανός εκπροσώπησε το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, μιλώντας με σκληρά λόγια.

Χωρίς υπερβολή ο γνωστός παρουσιαστής του ξεφτίλισε. Κάθε κουβέντα ήταν στοχευόμενη και συγκεκριμένη. Δεν ειπώθηκε τίποτε τυχαία. Ειδικά ο Γιώργος Λιανός δεν τα λέει απλά, δεν θα συμφωνούσε και ο ίδιος αν δεν ήξερε από πρώτο χέρι τα στοιχεία.

Ναι μεν το κείμενο και τα λόγια που χρησιμοποίησε είναι υπό την έγκριση της παραγωγής, αλλά και του ίδιου. Είναι μια συνολική απόφαση, ο τρόπος που έγινε αυτή η ανακοίνωση. Η παραγωγή του Survivor All Star θέλησε να δώσει στεγνά τους παίκτες και αυτό έκανε.

Στις περιπτώσεις της Δαλάκα και της Ασημίνας δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Τα δύο κορίτσια παραβίασαν κάποιους κανόνες και αποβάλλονται. Εδώ το πράγμα ήταν αλλιώτικο. Παίζει ρόλο κι αυτό που σας είπαμε νωρίτερα. Ο Ηλίας Γκότσης δεν δέχεται την αποβολή του, αλλά ο Ατζούν δεν το συζητάει.

«Έχετε κι εσείς κι εγώ πολύ ψηλά τη δικαιοσύνη στις ηθικές μας αξίες».

«Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι».

«Είναι σαν να μάχεσαι με ντοπαρισμένο αθλητή»;

«Σημαδεμένη τράπουλα»;

Ακόμα κι όταν ο Ηλίας Μπογδανος θέλησε να πει δυο καλά λόγια, ο Γιώργος Λιανός επέμεινε σε όσα έλεγε.

Ο Γιώργος Λιανός για την αποβολή των παικτών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιώργος Λιανός ξεφτίλισε Πιλίδη και Γκότση! – Πολύ σκληρές κουβέντες για την αποβολή τους από το Survivor All Star! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!