MEDIA

Survivor All Star trailer 28/3: Απασφάλισε ο Ασημακόπουλος με την αποβολή του Γκότση – Του στέλνει φιλάκια!

Απίθανα σκηνικά στο Survivor All Star μετά την αποβολή του Πιλίδη και του Γκότση.
Survivor All Star trailer 28/3: Απασφάλισε ο Ασημακόπουλος με την αποβολή του Γκότση – Του στέλνει φιλάκια!

Survivor All Star trailer 28/3: Με ατάκες «φωτιά» σχολίασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος την αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor . Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς οι αποβολές του Πιλίδη και του Γκότση ανατρέπουν τα πάντα.

Στο μεταξύ κάπου στον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Γκότσης δε δέχεται την αποβολή του και ζητάει να μιλήσει με τον Ατζούν προσωπικά. Πίσω στην Αθήνα πάλι η Βρισηίδα με τον Άρη Σοιλέδη είχαν ΤΡΟΜΕΡΟ δημόσιο ξεκατίνιασμα στο Twitter χτες το βράδυ σχολιάζοντας τα γεγονότα.

Survivor All Star trailer 28/3: Στέλνει φιλάκια στον Γκότση ο Ασημακόπουλος

Το trailer που κυκλοφόρησε για το σημερινό επεισόδιο δε θα μπορούσε να μην είναι επικεντρωμένο στις αποβολές των δύο παικτών του οποίους ο Γιώργος Λιανός ξεφτίλισε με τα λόγια του στο χτεσινό συμβούλιο.

Πιο πολύ από όλους πρέπει να χάρηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την αποβολή του Ηλία Γκότση με τον οποίο ποτέ δεν είχαν καλή σχέση όλο αυτό το διάστημα. Ο Ασημακόπουλος απασφάλισε μετά την αποβολή του πρώην νικητή σα να τον περίμενε στη γωνία εδώ και καιρό.

«Γκότση μου πήρες τελικά αυτό που άξιζες. Ήσουν πάντα ορεξάτος αλλά το δικό σου στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο. Γκότση μου, ηγέτη, νικητή του Survivor, θέλω να σου δώσω κάτι: Φιλάκια!», δήλωσε ο Ασημακόπουλος στην κάμερα.

Στη συνέχεια βλέπουμε ακόμη έναν πολύ δυνατό στίβο μάχης στον οποίο οι μπλε θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να έχουν κάποια αλλαγή καθώς αποδυναμώθηκαν και οι ομάδες δεν αλλάζουν ξανά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star trailer 28/3: Απασφάλισε ο Ασημακόπουλος με την αποβολή του Γκότση – Του στέλνει φιλάκια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα