MEDIA

Survivor All Star trailer 29/3: Ο Ατζούν «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά με παιχνίδι έκπληξη! (vid)

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star!
Survivor All Star trailer 29/3: Ο Ατζούν «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά με παιχνίδι έκπληξη! (vid)

Survivor All Star trailer 29/3: Άκρως ενδιαφέρον και ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βιώνουν μια… διαφορετική μάχη ενώπιον του Ατζούν Ιλιτζαλί!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο Τούρκος παραγωγός, «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά με παιχνίδι έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ατζούν θα παρουσιάσει σήμερα ένα καινούριο παιχνίδι μνήμης το οποίο θα μοιράζει λεφτά στους παίκτες με το καλύτερο μνημονικό.

Όσο περισσότερο σωστοί είναι, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσουν, όμως κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς εκτός από την μνήμη χρειάζεται και απόλυτη συγκέντρωση ούτως ώστε να μην μπερδευτούν από τις ερωτήσεις που θα τους κάνει ο Ατζούν!

Φυσικά, αυτή θα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων, να ξεφύγουν από την ένταση του τελευταίου χρονικά επεισοδίου (28/3) και τα απαιτητικά αγωνίσματα που έφερε αυτή η εβδομάδα.

Δείτε το Survivor All Star trailer 29/3:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star trailer 29/3: Ο Ατζούν «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά με παιχνίδι έκπληξη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα