ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Άλμα παραμονής με «λάτιν» σφραγίδα!

Σπουδαίο διπλό στη μάχη της παραμονής πανηγύρισε η Λαμία, που πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού, με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά!
Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Άλμα παραμονής με «λάτιν» σφραγίδα!

Παναιτωλικός και Λαμία μονομάχησαν το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε φουριόζοι στην αναμέτρηση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Χουάνπι έκανε ωραία κίνηση και βρήκε με ωραία πάσα τον Κολοβό, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ κοντά τον Γκαραβέλη. Ακολούθησαν άλλες δύο πολύ καλές στιγμές στο 8′ και στο 10′ με τον Σενγκέλια, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γκαραβέλης απομάκρυνε το σουτ του Μάρτενσον.






Η ομάδα της Φθιώτιδας ισορρόπησε εν συνεχεία την κατάσταση, με το 0-0 του ημιχρόνου να αφήνει τους Αγρινιώτες δίχως γκολ στην ανάπαυλα για 11ο διαδοχικό παιχνίδι.

Η μπάλα ωστόσο δεν άργησε να πάει στα δίχτυα για τους γηπεδούχους. Στο 55′ ο Λιάβας συνεργάστηκε πανέμορφα με τον Καρέλη, με τον Έλληνα αμυντικό να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, την μπάλα να κοντράρει στο Σιμόν για το 1-0.






Τα έφερε τούμπα σε δύο λεπτά!

Παρόλα αυτά, το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως στη συνέχεια, με το σκορ να διαμορφώνει το 1-2 μέσα σε δύο λεπτά! Στο 66′ ο Μεντίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας από τη σέντρα του Σιμόν και με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μαρτίνεθ πλάσαρε στην κίνηση τον Ανέστη.











Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90’+4′, με το δεύτερο γκολ του Μαρτίνεθ.






Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βώκολου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής, εκμεταλλευόμενη ιδανικά την ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο.

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2

Σκόρερ: 55′ Λιάβας – 66′ Μεντίνα, 67′, 90’+4′ Μαρτίνεθ

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτεσον, Κολοβός (75′ Μόρσεϊ), Χουάνπι (75′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (69′ Σενγκέλια), Ντουάρτε (83′ Βοΐλης), Καρέλης (83′ Ζοάο Πέδρο).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Τζανδάρης (58′ Σλίβκα), Νούνιεζ (71′ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (46′ Καραμάνος), Μεδίνα (71′ Τσούκαλος), Βέργος (79′ Στάνκο), Μαρτίνεθ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Άλμα παραμονής με «λάτιν» σφραγίδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.