ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χτυπάει» σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ – Ψηλά στη λίστα του Αρτέτα!

Έτοιμη για μία σπουδαία κίνηση η Άρσεναλ που δε σταματάει να εξετάζει κάθε περίπτωση που θα την ανεβάσει επίπεδο.
«Χτυπάει» σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ – Ψηλά στη λίστα του Αρτέτα!

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Άρσεναλ έχει κάνει τρομερή αλλαγή στην ποιότητα της με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο, όντας στην κορυφή της Premier League.

Μετά από πολλά χρόνια οι «Κανονιέρηδες» είναι πολύ κοντά στον τίτλο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνεται προετοιμασία και για τη νέα σεζόν.

Διοίκηση και προπονητής συνεργάζονται εξαιρετικά και ήδη έχουν δοθεί κατευθύνσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι και τη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με το Football Insider, η Άρσεναλ φαίνεται έτοιμη να κάνει προσφορά για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ραφίνια, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην παίκτης της Λιντς Γιουνάιτεντ εντάχθηκε πρωτοπόρους της La Liga, αλλά δεν έχει προσφέρει όσα όλοι περίμεναν με αποτέλεσμα να ακούγεται ότι μπορεί να φύγει.

Η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη ακόμα και πριν φύγει από την Premier League, ωστόσο τότε η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Σίγουρα ο Ραφίνια μπορεί να προσφέρει πολλά σε κάθε ομάδα και γνωρίζοντας πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο για να δεχτεί η Μπαρτσελόνα να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να της δοθεί ένα πολύ καλό ποσό, αφού για να τον κάνει δικό της, είχε δώσει κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν η Άρσεναλ καταφέρει να αποκτήσει τον Ραφίνια, θα προσθέσει μια νέα διάσταση στην επίθεσή της, η οποία έχει αγωνιστεί με συνέπεια αυτή τη σεζόν.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το επιθετικό της τρίο έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία και με περισσότερα φρέσκα πόδια μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χτυπάει» σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ – Ψηλά στη λίστα του Αρτέτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.