ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Και ο Μάρκο Σίλβα ψηλά στη λίστα για αντικαταστάτης του Πότερ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακό, βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι που ψάχνεται για το νέο της τεχνικό.
Τσέλσι: Και ο Μάρκο Σίλβα ψηλά στη λίστα για αντικαταστάτης του Πότερ!

Σε μία νέα εποχή και πάλι θα περάσει η Τσέλσι, που αποφάσισε να απολύσει τον Γκράχαμ Πότερ, λίγους μήνες αφότου πλήρωσε αδρά για να τον αποκτήσει.

Ο Άγγλος τεχνικός αποκτήθηκε από την Μπράιτον έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και φαινόταν ο ιδανικός για να επαναφέρει την Τσέλσι στις επιτυχίες.

Ωστόσο τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα του Λονδίνου οδήγησαν τελικά στην απομάκρυνση του και πλέον η Τσέλσι αναζητά το διάδοχο του.

Τα ονόματα που παίζουν τις τελευταίες ώρες είναι πάρα πολλά, ωστόσο ένα ξεχωρίζει αφού έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Μιλάμε φυσικά για το Μάρκο Σίλβα που είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία όταν βρισκόταν στη Super League 1 και στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει πολύ καλή δουλειά στη Φούλαμ, με την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στην Premier League.

Όλα αυτά σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία τονίζει ότι είναι από τις εκπλήξεις στη λίστα των «Μπλε», με τον Νάγελσμαν να είναι το μεγάλο φαβορί.

Σίγουρα η περίπτωση του θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να δοκιμαστεί στο τοπ επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος παίζει δυνατά και για τον πάγκο της Τότεναμ, όπως σας έχουμε αναφέρει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσέλσι: Και ο Μάρκο Σίλβα ψηλά στη λίστα για αντικαταστάτης του Πότερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.