ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης των «φιλικών» τελείωσε δεύτερο προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην ίδια σεζόν

Μετά τον Κορμπεράν, ο Άρης «διώχνει» και δεύτερο προπονητή από τον πάγκο του Ολυμπιακού μέσα στην ίδια σεζόν.
Ο Άρης των «φιλικών» τελείωσε δεύτερο προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην ίδια σεζόν

Που να μην έδιναν και… φιλικά Άρης και Ολυμπιακός. Ή αλλιώς τι να τους κάνεις τους εχθρούς όταν έχεις τέτοιους… φίλους. Όπως φαίνεται ο Μίτσελ τελειώνει από τον Ολυμπιακό πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. κι έτσι θα γίνει ο δεύτερο προπονητής που αποχωρεί από τους Πειραιώτες στη φετινή σεζόν μετά από ντέρμπι με τον «Θεό του πολέμου»!

Ο πρώτος ήταν φυσικά ο Κάρλος Κορμπεράν, όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο των ερυθρολεύκων μετά την 5η αγωνιστική και την ήττα με 2-1 που γνώρισαν οι Πειραιώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θυμίζουμε οτι οι Πειραιώτες είχαν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη στο πρωτάθλημα, έχοντας φέρει 0-0 στην Τρίπολη με τον Αστέρα τη 2η αγωνιστική, 1-1 με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη την 4η με αποτέλεσμα να καίγονται για τη νίκη την επόμενη, που ήταν το ντέρμπι με τον Άρης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες στο 15′, όμως η συνέχεια ανήκε στον Άρη που με δύο γκολ (76′ Μαντσίνι και 80′ Πάλμα) ανέτρεψε τα δεδομένα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια οδυνηρή ήττα. Μετά και το κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη ήταν η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι για την διοίκηση των ερυθρολεύκων που ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κορμπεράν.

Να που τώρα μία ακόμη απομάκρυνση προπονητή από τον Ολυμπιακό, αυτή του Μίτσελ, προκύπτει μετά από παιχνίδι με τον Άρη. Είναι που είναι φίλες οι δύο ΠΑΕ…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης των «φιλικών» τελείωσε δεύτερο προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην ίδια σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.